Dagens: Glimmeronsdag

IMG_7720 IMG_7738Lige siden jeg shoppede glimmersko til Julia imellem jul og nytår, har jeg ærget mig over, at de ikke var til mig selv. Nu er der heldigvis rettet op på det, selvom mine er en billigere og mindre lækker udgave. Til gengæld er de udemærkede at lave ninjaspring i ;) Frk. Lahme har opfundet instagram fænomenet glimmeronsdag, som jeg glæder mig til uge efter uge. Onsdag er uden sammenligning den værste dag på ugen, hvis du spørger mig, så jeg støtter gerne op omkring et tiltag som gør onsdage lidt sjovere.

Lige om lidt får vi gæster til salater, hjemmebagt brød og masser af jomfruhummerhaler. Vi fejrer at Mads’ mini vinterferie er begyndt, så vi har et par fridage sammen, inden jeg drager til København for at sy mig en sej jakke hos Line.

14 tanker om "Dagens: Glimmeronsdag"

 1. et cetera

  Jeg er ikke så ked af onsdage (så er man jo halvvejs fremme mod fredag), men jeg er da heller ikke så vild med dem, at et skud glimmer ikke kan være på sin plads. De er jo superfine, glimmerskoene – og jeg kan vældigt godt li’ at du styler dem med et nedtonet og enkelt outfit, Ida :-) Rigtig god tur til Kbh., det bliver spændende at se din jakke!

  Svar
 2. Davids Engle

  Jeg er vild med ninjaspringet. Og glimmer er bare sagen – på en onsdag. Hvor er dine jeans fra?
  Kate

  Svar
 3. mille

  fedt fedt fedt hoppebillede, smiler stort – fantastisk :D Og skønne glimmersko, jeg drømmer om at finde et par! – jeg er også vild med Lahmes glimmer-onsdag og havde store planer om at gå all in – men kom lidt sent op i morges, så jeg er først med på næste onsdag :)

  Svar
 4. Christina

  Onsdag er en god dag hos mig – der får vi kage på vores kaffevogn:) Og jeg har ingen undervisning udover lærermøde, teammøde, rengøringstjek og så videre:)

  Fede sko! Ses lørdag:)

  Svar
 5. Mette

  Man kan ALDRIG få glimmer nok! Og fedt at få en helt “officiel” anledning hver onsdag :-) Er vild med dit ninja-spark billede.

  Svar

Skriv en kommentar