Current beauty favorites

Midtimellem-blog-skønheds-favoritter-modeblog-balance-me-.john-masters-1JPG Midtimellem-blog-skønheds-favoritter-modeblog-balance-me-.john-masters-2 Midtimellem-blog-skønheds-favoritter-modeblog-balance-me-.john-masters-3 Midtimellem-blog-skønheds-favoritter-modeblog-balance-me-.john-masters-4 Midtimellem-blog-skønheds-favoritter-modeblog-balance-me-.john-masters-5. Midtimellem-blog-skønheds-favoritter-modeblog-balance-me-.john-masters-6Noget jeg altid sluger råt hos andre bloggere er anbefalinger af skønhedsprodukter. Man kan aldrig få for mange tips og tricks, og intet slår en personlig anbefaling. På min badeværelseshylde er der lige nu en blanding af gamle favoritter og nye, lovende produkter, og hvem ved, måske nogen af jer kan bruge mine tips.

Balance Me er og bliver en af mine favoritter og lige nu har jeg tre af deres produkter. Ansigtsolien bruger jeg under min creme, og jeg er super glad for den ekstra næring. I sommers brugte jeg den alene, fordi den havde lettere ved at trænge ind i huden end en creme. Jeg bilder mig ind, at olien giver min hud glød. Øjencremen er jeg også glad for, den har en lækker konsistens og plejer den sarte hud omkring øjnene. Jeg har tidligere skrevet om rose otto body balm, som jeg bruger på overarmene, og den er stadig fast inventar hos mig.

For københavnerne er neglelakfjerner i krukke old news, men for os andre er det nu tilgængeligt i alle Pieces butikker. Den smarte svamp fjerner lyn hurtigt alt neglelak, men især er jeg begejstret for den til mine lakker fra Fnug og OPI’s glimmerlak, som ellers begge dele kan være besværligt at fjerne.

Til håret har jeg endelig fået fat i Kiehls superbly restorative argan dry oil. Jeg er super kræsen mht. hårprodukter, men en lille mængde olie i længderne gør håret blødt og lækkert. Hældetuden er desværre helt håbløs, og man kommer nemt til at overdosere, men olien kan også bruges til kroppen, så det er én måde at komme af med overskydende olie. Til at give håret struktur bruger jeg Bumble and Bumbles surf spray, og til sidst John Masters pomade, som jeg bruger til at lægge krus ned med, samle og definere spidserne.

Jeg er for doven til at bruge ansigtsmasker, men en gang om ugen bruger jeg Cliniques pore minimizer, når jeg kommer ud af badet. Den hjælper til at holde min hud pæn og ren, men føles også som skrappe løjer, så det er vigtigt, at huden gennemfugtes bagefter.

Nyeste tilføjelse er dagcremen fra Embryolisse. Min hud er en besværlig blanding af tør og lidt sensibel, med tendens til tilstoppede porer. Emily har skrevet ret fint om denne hudtype lige her. Det betyder, at det er vigtigt med en god, fugtgivende dagcreme. Jeg har kun nået at bruge Embryolisse et par dage, men umiddelbart er jeg rigtig glad for den. Den trænger hurtigt ind i huden, har en fin diskret duft, og efterlader huden opfrisket og blød. Prisen fejler heller ikke noget, så umiddelbart virker den som et rigtig godt value for money produkt.

Til gengæld kunne jeg godt bruge jeres anbefalinger til en ny shampoo, for lige præcis det produkt driller mig lidt. Jeg foretrækker rene, grønne produkter, og det er vigtigt, at shampooen ikke tynger og fedter mit hår. Har I nogle favoritter, I kan anbefale?

24 tanker om "Current beauty favorites"

 1. Anne

  Det er egentlig meget rart med lidt inspiration engang imellem. Jeg er også en enormt doven hudplejer. Det skal bare være hurtigt. Og har bare overhovedet ikke fundet den rigtige dagcreme endnu. Sværger til La Roche Posay renseprodukter endnu (“skade” efter at have arbejdet på apotek), men cremen er et problem. Det varierer jo også meget mellem årstidene og tror hormoner lige nu har fucket det helt op. Så tak for lidt inspiration

  KH

  PS. Og så fedt med et indlæg, hvor man ikke bare forholder sig ukritisk til de æteriske olier!!

  Svar
  1. Ida

   Tak :) Jeg er bestemt ikke ekspert indenfor skadelige ingredienser, men jeg tåler heldigvis godt de æteriske olier.

   Svar
 2. Guapizimo

  Jeg er også meget glad for Balance Me produkterne ofte føler jeg de gør min hud blød som babyhud, love it! Mht. shampoo, har du nogensinde prøvet dem de laver? Jeg har nemlig selv overvejet at prøve, det kunne være de var lige så stort hit som hudprodukterne. Pt. bruger jeg Kevin Murphy som jeg er rigtig glad for, har dog også overvejet at prøve Purely Professional, men tror Balance Me er først i køen :P

  Svar
  1. Ida

   Nej, det har jeg ikke, men de er inde i mine overvejelser. Kan bare godt lide, at et mærke er specialiseret, altså enten laver hud eller hår produkter. Men måske er det noget vås ;)
   Purely professional står også højt på min ønskeliste.

   Svar
 3. Lisa

  Uuuuh, sikke en lækker badeværelseshylde, Ida. Du giver mig lyst til at gå bersærk i diverse beautyshops ;)
  Især Embryolisse-cremen er jeg syg efter at prøve.

  Og tillykke med dit nye .dk-hjem – her set smukt ud <3

  Svar
 4. Marie-Louise

  Jeg sværger til shampoo uden sulfater – concieved by Nature, purely professional er virkelig gode og har i den grad redet mit krøllede hår. Specielt er purely professionals treatment helt fantastisk. Emily har også skrevet om disse produkter, hvis du er nysgerrig. Det er helt klart produkter som jeg kan anbefale.
  God søndag.

  Svar
 5. Tina

  Hej Ida

  Jeg har fulgt din blog i – ja, måske næsten 2 år. I hvertfald 1,5 år. Det er en fin blog med gode indlæg, flotte billeder og med et særligt personligt præg. At du nu har skiftet adresse, gør den ikke mindre interessant :-).
  Du spørger til anbefalinger på shampoo. Jeg har længe brugt en fra MOP der hedder lemongrass. Den er super god til fint hår. Den giver håret volumen, giver det struktur og gør håret sådan lidt stridt (hedder det mon det?).

  Mvh Tina

  Svar
  1. Ida

   Hej Tina!
   Tak for din søde kommentar. Jeg kender godt mop, især pga de fine emballager, måske jeg skal kigge nærmere på det.
   Hilsen Ida

   Svar
 6. et cetera

  Embryolisse er fantastisk – min første tube er næsten brugt, så jeg hopper på en duo-pack lige om lidt …
  Gode shampoo anbefalinger har jeg ikke – men jeg har et godt fif, især hvis man bruger de nye argan olier, nemlig at vaske hår “baglæns” … altså først i med olie/hårkur/balsam, lade det sidde, mens man vasker sig og så vaske det ud med shampoo tilsidst. Før kunne de olietunge produkter godt tynge mit hår, men siden jeg blev “bagvendt” har det aldrig artet sig bedre :-)

  Svar
 7. Maria (Kreativista)

  Jeg har selv Embryolisse cremen, dog i den lyseblå udgave da jeg er ekstrem sart og ikke mindst tør. Den kan også anbefales i den kolde tid. Angående olien fra Balance Me, bruger du den som en serum? Jeg savner en rigtig god serum og ikke mindst et godt råd om en ny foundation? Dejligt med et indlæg som dette..

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Undskyld at jeg har været en snegl til at svare!
   Olien bruger jeg som en slags serum, ja. Den kommer på huden et par minutter før cremen, og gerne med lidt god tid til at masserer den ind i huden.
   Mht. foundation er jeg ret konservativ, jeg sværger til mineralfoundations. Lige nu fra Tromborg. Jeg synes, de giver den helt rette dækning, ser naturlige og sunde ud, og vigtigst af alt er de behagelige og lette på huden.

   Svar
 8. Julia

  Tusind tak for de mange gode tips. Jeg har lige prøvet noget der hedder Ingridien – det er absolut rene hårprodukter, både shampoo, balsam og styling, som VIRKER! jeg har skrevet om dem på min blog, hvis du vil kigge forbi.

  Svar
 9. Pingback: Embryolisse

  1. Ida Forfatter

   Hej Charlotte!
   Bakke hedder Flip tray og er fra det danske snedkerfirma The oak men. Vanvittigt fede produkter som helt klart er værd at kigge nærmere på!
   Kh Ida

   Svar

Skriv en kommentar