New in: Rå detaljer

Med en travl uge og min faste fotograf på overarbejde hver dag er det ikke nemt at få taget billeder. Derfor går der lidt pausefisk i den, og I må nøjes med lidt billeder af et par nye tilføjelser til min garderobe.
Jeg har længe manglet en lang halskæde, og det skulle aller helst være det anatomiske hjerte fra Bjørg. Desværre var min pengepung ikke helt enig, så jeg opfyldte i stedet en gammel drøm om denne 5 stud necklace fra Maria Black, som jeg faldt for efter at Stina viste den frem. Jeg kan virkelig godt lide måden de fem studs får den til at bue blødt på, og så er det rart, at den adskiller sig fra alle andre kæder ved netop ikke at have et vedhæng.
Tasken er binocular bag fra Yvonne Koné og er mit bud på en lille skuldertaske. Perfekt til byture og festivaler, hvor man bare skal bruge det mest nødvendige, og gerne vil have hænderne fri. Jeg er vild med etui-faconen og ikke mindst de rå, grove lynlåse. Og så er det nederste rum endda fuldt ud brugbart, perfekt til lidt håndcreme og læbepomade.
Jeg ser i den grad frem til weekenden, synes denne uge har været lang som et ondt år, og jeg er drænet for energi. Der er dog ikke megen tid til at slappe af, for imorgen skal min søde mor fejres, og lørdag går turen mod Århus til udsalgsshopping med Malene og gensyn med en flok søde veninder. Lutter dejlige ting, som også nok skulle kunne peppe mig lidt op.

18 tanker om "New in: Rå detaljer"

 1. Julia Hausfrau

  Halskæden er virkelig fin, godt køb! Og tasken er også bare lige dig. Er lidt misundelig på I skal afsted til både Spot og Northside. Håber I finder så meget fint på lørdag, til ingen penge. Satser på der skal ageres modeshow senere ;)

  Svar
 2. Michelle

  Ih, den taske ville være en perfekt følgesvend på festival. Men hvis jeg også skal få råd til festivalbilletterne, så må jeg nok hellere lade vær med at købe den… *suk*.

  Og rigtig god tur til Aarhus – jeg håber, I finder et sted med BÅDE god kaffe OG kage ;)

  Svar
 3. Annchen

  Åh jeg er faldet pladask for den taske efter du viste den frem…;) Præcis rå nok til at give lidt kant til mine runde hofter – og “soft” garderobe.. Må lure efter noget lignende..
  Ha’ en skøn tur til Århus – lyder smadderhyggeligt og som godt selskab..;)
  KH Anne

  Svar
  1. Ida

   Super selskab :) Remmen kan endda justeres en del, så den kan hænge højt eller lavt på hoften. Hold øje med trendsales, der kan du sagtens være heldig :)

   Svar
 4. Tina - etdelerum

  Hvor er det en super fed taske, den er jeg helt vild med! Har du købt den for nyligt og ved du tilfældigvis, om den stadig sælges – evt. hvor?
  Halskæden er også lækker, enkel og lidt anderledes.

  Svar
  1. Ida

   Tasken er skam stadig i Yvonne Kones kollektion, så du kan fx se den i hendes egen webshop. Og prøv bare at Google den, modellen hedder binocular bag.

   Svar
 5. Ibsens

  Åh hun laver så mange lækre tasker! Og den der er da helt perfekt! Tror da lige den skal på ønskesedlen;-)
  Halskæden har jeg også kigget på flere gange – nitter hitter (hø hø) ;-)

  Svar

Skriv en kommentar