Marapytta

Billederne er lånt af Line

I disse dage går jeg og bobler af glæde og forventning, for jeg har fået mulighed for at udleve en gammel drøm om at komme på workshop hos seje Line, som står bag Marapytta. Ikke nok med at jeg er glad for at Line har inviteret mig kvit og frit, men jeg er også så heldig at kende flere af dem som skal afsted på samme workshop, og jeg ved, at det bliver fremragende selskab. Det er d. 23. og 24. februar, jeg skal afsted, og denne workshop er allerede udsolgt, men der er flere chancer i løbet af foråret.
Tilbage er kun alt det sjove og lidt svære med at bestemme sig for, hvilken jakke jeg vil sy og i hvilket stof. Jeg er omtrent lige vild med den quiltede jakkes klassiske, bløde snit, som jeg er med rockerens brede revers, så jeg tror ikke, jeg kan beslutte mig, før jeg står i syskolen og kan prøve dem. Om det skal være Libertys sybil, plastic fantastic eller noget helt andet, må jeg til gengæld hellere snart få besluttet mig for, så jeg kan få shoppet stof. Jeg har lyst til samtlige kombinaioner!

14 tanker om "Marapytta"

  1. Ida

   Jeg skal afsted sammen med Ninna og Tenna, og jeg ved, at Karen Fabech og Christina fra badelma badutski også kommer. Det bliver så godt! Jeg glæder mig til at lære en masse sy tricks og ikke mindst få en fin jakke med hjem.

   Svar
 1. RUMLIGHED

  Ej, nu bliver jeg helt i tvivl om jeg ikke også skal sy en jakke i stedet!?

  Det bliver den skønneste weekend med syning, inspiration, fantastisk selvskab, god mad og ja sikkert også en drink eller 2;)

  Svar
  1. Ida

   Jeg har også store forventninger til det. Er bestemt ikke en øvet syerske, men Line har lovet, at jeg godt kan hænge på alligevel. Glæder mig helt vildt til at lære ny teknik og komme hjem med et godt resultat.

   Svar
 2. Anita

  Hvor skønt :) Jeg skulle også have været af sted den weekend, men blev forhindret, så jeg skal på den efterfølgende workshop – ved du om der er nogle kendte ansigter der? Rigtig god fornøjelse :)

  Svar

Skriv en kommentar