Langhoff & Juul

Lørdag eftermiddag hvilede Malene og jeg benene på Århus’ fineste sted, Langhoff & Juul. Med en beliggenhed i Århus’ bedste shoppinggade, og et menukort proppet med økologi, er de to første stik allerede taget hjem hos mig. Men det bedste er alligevel indretningen og den afslappede, chikke stemning som er ret unik for en cafe på disse breddegrader. Uanset hvor man bliver placeret i lokalet, er der masser af hyggelige detaljer og smukke ting, skrammede borde, fåreskind, umage stole, zink og store lerkrukker. Her er indrettet alt andet end strømlinet, og alligevel er her skønt nok til, at jeg gerne flyttede ind uden at blinke. Forplejningen er også i orden, både Malenes ginger beer i nysselig blå flaske og min iskaffe (hurra for at det ikke er forbeholdt sommerhalvåret!) tåler klart en gentagelse.

19 tanker om "Langhoff & Juul"

 1. Stine

  Ej, der vil jeg helt sikkert ned næste gang jeg skal på café. Jeg har aldrig været derinde, men det ser jo vildt hyggeligt ud :)

  /Stine

  Svar
 2. Katrine

  Hvor ser det bare hyggeligt ud! og du og Malene er virkelig bare mestre i at skyde de smukkeste udsnit af dejlige stemninger. Jeg er fan! ;-)

  Svar
 3. Lou

  Det er bare et skønt sted :) Problemet er bare at jeg altid både vil have kaffe, ginger beer, kage og mad, da alt jo bare ser super lækkert ud! Men ender selvfølgelig altid med at skære lidt ned i bestillingen – og så kan man jo bare komme der noget oftere :)

  Hvor er det hyggeligt at “se” Malene! Det er jo sjældent der kommer ansigt på inde på bloggen :)

  Lou

  Svar
 4. Tina Virenfeldt

  Det ser SÅ hyggeligt ud – elsker de steder som indretter sig så unikt, det gør det bare til en meget mere speciel oplevelse frem for de efterhånden ret ens cafeer man finder i dag! Har aldrig selv været der, men det er helt klart et besøg værd :)

  Svar

Skriv en kommentar