Dagens: Post festival

Billeder fra i søndags, hvor jeg var en lille smule søndagsramt ovenpå tre dages festival. Der er intet som kan få en til at føle sig så gammel, som når man synes det er uoverskueligt hårdt med tre dages program i streg… Ikke desto mindre glæder jeg mig alligevel til juni, hvor jeg skal til Northside for første gang. Er dog en lille smule skuffet over dette års program, som jeg slet ikke synes, lever op til sidste års stjerneparade af top kunstnere.
Mit tøj var to gamle kendinge og faste følgesvende, sort oversize bluse og grå skinny jeans. Nøj hvor har den kombination reddet mig fra mange tøjkriser! Og den fungerer i høj grad stadig for mig, selvom jeg har fået nye favoritter, og mere og mere sjældent vender tilbage til gamle mønstre. Men sådan en doven søndag er jeg altså ikke så eventyrlysten.
Jeg er lige vendt hjem fra frisøren, hvor håret fik lidt yderst tiltrængt t.l.c. Jeg har jo længe flirtet med tanken om pandehår og synes, vi fandt en rigtig god løsning. For slet ikke at tale om, hvor dejligt det var at komme af med de slidte spidser og få tyndet lidt ud i det lange, tunge hår.

8 tanker om "Dagens: Post festival"

 1. Ida / Fashionlab

  Sort og gråt er og bliver en lækker kombination :)

  Jeg har selv billet til Northside, og jeg håber så inderligt at min eksamensplan tillader mig at tage afsted igen i år! :)

  Svar
 2. Christina Skarø

  hvor er du bare sød Ida.. jeg elsker altså din stil.. jeg er som dig også vild med grå.. det har ellers aldrig være min favorit. Men efteråret 2012 fik vendt op og ned på det. Nu ELSKER jeg den farve!..

  Svar
 3. RUMLIGHED

  Jeg er også en grå mus ;)

  Men jeg må have mig en pink/ hindbærfarvet sweater her til foråret- det blir vovet!!

  Glæder mig til at se dig og dit nye pandehår på lørdag…

  Svar

Skriv en kommentar