Dagens: Nyt makkerpar

Jeg er fan af sneen, men jeg er bestemt ikke fan af de bidende frostgrader som følger med den! Jøsses hvor er der koldt, en hurtig hundeluftning, og så skulle jeg ikke nyde noget af at være mere ude idag. Derfor bliver det også lidt sparsomt med billeder, for frakken skulle ikke stå åben ret længe!
Jeg har altid hørt, at man ikke må blande marineblå og sort, men det er gået hen og er blevet en ny yndlings kombi hos mig. Den blå kan godt blive en smule kedelig og korrekt, men sammen med sort bliver den straks lidt mere rebelsk og interessant. Igår satte jeg mine sømandsstriber sammen med sort nederdel, oxiderede smykker, excentrisk hat og flyvsk hår. Altså inden jeg flygtede hjem på sofaen, hvor jeg til gengæld ikke rokkede mig fra resten af dagen.

23 tanker om "Dagens: Nyt makkerpar"

 1. Anonymous

  ih, altså – hvor ser du godt ud. Tøjet klær dig :-)

  jeg er “ny på din” blog og jeg nyder altså at må have lov til at følge din blog. Super skønne billederv – elsker din fede tøjstil og dine indslag.
  TAK Ida – fordi vi/jeg må være med her på sidelinjen. Det er virkelig inspirerende
  Ha’ en skøn mandag aften. Kh LeneK

  Svar
 2. Snullemor

  Ligesom Coco Chanel i sin sømandsbluse og sorte bukser/jakker! Det er nemlig ret godt faktisk!
  Men marine og sort kan altså også mikses helt kikset…. en mand i sort tøj og marineblå strømper fx. – hvor det modsatte ville være ok, ikk’? Eller er det bare mig?
  : )

  Svar
 3. Anonymous

  jeg tror blå og sort er et no-go fordi den blå kan komme til at se forvasket ud sammen med den stærke sorte.

  Svar

Skriv en kommentar