Dagens: Jade green

De af jer som følger mig på instagram (@midtimellem) ved, at jeg i lørdags fik opfyldt et af mine ønsker til udsalget, da jeg fandt disse støvler med flet. Spydige tunger hævder, at de har lidt western vibes over sig, men jeg synes bare, de er skønne. En anden ting jeg havde carte blanche til at købe på udsalg var strik, og denne havde jeg sukket efter pga. den flotte, dybe jadegrønne farve. Egentlig synes jeg, at 30% er for lidt at spare på udsalg, men når det helt rigtige er der, er det om at slå til.

Jeg går en dejlig stille weekend i møde, ovenpå en lidt travl juleferie er det virkelig rart, ikke at have nogen planer. Altså andet end dem som spontant opstår, og det er slet ikke en dum slags. Det føles fx. på høje tid med en tur i biffen. Det vil heller ikke være tosset med tid til eksperimenter i køkkenet, jeg har virkelig kageabstinenser. Ha’ en dejlig weekend, uanset hvad din må byde på!

26 tanker om "Dagens: Jade green"

 1. Louise

  Uha ja hvem elsker ikke udsalg, og især når det man ønsker sig bliver sat ned. super flot strik. weekenden hos mig går med loppemarked, ha en dejlig weekend. kh Louise

  Svar
 2. Katrine

  Aaaah, hvor ser det dejligt ud, og den farve er da bare perfekt til dig! jeg har selv holdt mig fra udsalget indtil nu – klog af skade, men i dag skal det vist være. Hvor fandt du mon støvlerne? Dem er jeg helt vild med – ingen western-associationer herfra, kun ren kærlighed
  ;-)

  Svar
 3. Lise

  Åh de støvler ser godt nok dejlige ud. Tillykke med dem:)
  ER vild med din nederdel. Det er lige sådan en jeg mangler til udsalget:)
  Hvor er din fra og hvor har du købt den?

  Svar
  1. Ida

   Nederdelen er fra Moss copenhagen og jeg tror, den er et fast item i deres kollektion. Har dog set en del lign. på udsalg hos youheshe.

   Svar
 4. Binemor

  Ved du hvad Ida????! Du er bare så dejlig og naturlig at kigge på. Nyder dine indlæg. Hvem der bare havde en god fotoven til at hjælpe mig ved fotoshoots :)

  Svar
 5. ulla

  Er vild med den grønne bluse. Hvor er den fra? Og støvlerne er jeg også ret vild med, var endda forbi den lokale skoring for at tjekke, om de havde dem…men nej.

  Svar
  1. Ida

   Ærgeligt at du gik forgæves efter støvlerne! Strikken er fra Second Female, købt på udsalg hos Samsøe Samsøe.

   Svar
 6. Katja Astrup

  Dejlige billeder, du er frisk at se på :0)
  Jeg kan altså også bedst lide 50 % når det skal være udsalg ;0)
  Kage lyder lækkert og svært når du skal lave din version ;0/ god weekend

  Svar
 7. Michelle

  Jeg synes støvlerne er SÅ fine – jeg er vild med fletdetaljen. Sko er faktisk én af de ting, jeg gerne må købe under udsalg, for jeg mangler lidt varition i skoskabet. Jeg er bare en hat til det med sko… tilgengæld må jeg IKKE købe kjoler, dem har jeg ligesom nok af. Men det er som om, det eneste jeg kan finde er kjoler… *suk!*.

  Nå nu vrøvler jeg vist… Jeg er VILD med den dybe flaskegrønne farve til dig. Og billederne. Meget country style med hegnet. Det er lige før, jeg får lyst til at flytte på landet, når jeg ser de billeder. (men også kun lige før.. ;) ) Men du må bo et virkelig dejligt sted, ser det ud til!

  Svar
  1. Ida

   Der er bestemt også dejligt, vi har nogle dejlige naturområder (som her på billederne) lige i nærheden, og det er en stor fordel, når der skal luftes hund.

   Svar

Skriv en kommentar