Dagens: Grey & burgundy

Sådan så jeg ud forleden, hvor vi gik tur på markerne bag vores hus i al den fine, nye sne. For min skyld må det gerne blive forår snart, men januar er alt andet lige bare en hel del pænere og mere opkvikkende, når den er hvid og lys i stedet for grå og mørk. Forhåbentlig får vi sne nok til at kunne tage en kælketur i weekenden!
Indtil for ca. et år siden gik jeg aldrig i nederdele, men det har de comfy, draperede jerseynederdele ændret på. Før kunne jeg slet ikke finde ud af det, men nu parrer jeg oftest mine nederdele sammen med en sweatshirt, og straks er det tilpas underspillet til at passe i mit kram. Samlingen af nederdele blev udvidet i lørdags, så jeg nu har den samme model i både grå, bordeaux og sort. Hey, if it aint broke…
Mit hår er til gengæld ved at drive mig til vanvid, synes det er langt, tungt og uregerligt. Glæder mig helt vildt til min længe ventede tid hos min dygtige frisør i næste uge, forhåbentlig kan hun hjælpe mig med at få det tilbage i topform. Overvejer om jeg skal lade de forreste lokker falde til et tungt pandehår, men ved ikke om jeg tør…
Ha’ en dejlig onsdag! Min står på arbejde helt indtil aftenstid, jeg skal bla. lære at bruge min ipad til en hel masse smart, det glæder jeg mig til. Og så er det min tur til at medbringe forplejning til vores møde, så jeg har bagt brød med mørkt øl og lavet hvid nutella. Ikke en helt dårlig dag at se frem til!

12 tanker om "Dagens: Grey & burgundy"

 1. Anne

  Kan du så få noget mere tøj på ;) Fryser jo helt ved billederne. Men for pokker de er smukke!! Hvor er du bare sej til at posere.

  Kh

  Svar
 2. Julia Hausfrau

  Du bliver bare sejere og sejere til det der posering. Stor respekt for det! Og ja, jeg syntes jo virkelig du skal prøve pandehår. Som jeg sagde, håret er det eneste vi har at eksperimentere med som ikke er permanent. Snip snip!

  Svar
 3. Michelle

  Det er SÅDAN nogle gode billeder, Ida. Er alle dine draperede nederdele fra Moss Copenhagen? Jeg synes ikke der så “draperede” på mig (måske er de for små til mig? :S )

  Og så kan jeg da kun sige, at det kan være rart og forfriskende at få gjort noget nyt ved håret (selvom man altid lige skal vænne sig til det). Jeg synes, du skal spørge din frisør – de kan (næsten) altid se, hvad der ville passe til én.

  Svar

Skriv en kommentar