Byens bedste pizzaer

Sidste fredag havde Mads og jeg lyst til noget stille og roligt, så vi tog på Sticchi’s på Kastetvej som pt. serverer Aalborg bedste pizzaer. Indretningen er lidt ubehjælpsom, men hvad indehaveren ikke ved om design ved han til gengæld om at lave pizzaer, godt hjulpet på vej af sin træfyrrede ovn, den eneste af sin slags i Aalborg. Fyldet er simpelt men yderst velsmagende og autentisk, og bunden sprød og sej.

Vores lørdag aften er booket op med den nye Aalborg festival Northern winter beat, som ruller af stablen denne weekend. Vi har hørt nogle rigtig gode koncerter både torsdag og fredag, og i aften står programmet på Christian Hjelm, Fenster, Cæcilie Trier Mørk inden det hele rundes af med Eaggerstunn. Men først skal vi omkring Sticchi’s for at spise pizzaer! God lørdag aften derude :)

29 tanker om "Byens bedste pizzaer"

 1. Julie

  Nøj hvor ser de lækre ud, er faktisk gået forbi restauranten flere gange efterhånden, kunne være man skulle prøve den en dag :) Er tiramisu´en også derfra, den ser nemlig lidt “jeg-fandt-den-i-fakta” agtig ud?

  Svar
  1. Ida

   Ja den er derfra og er hjemmelavet, selvom bægeret godt kan snyde. Tror som sagt bare ikke, at han tænker så meget over den slags ;)

   Svar
 2. Anonymous

  Jeg glæder mig endnu mere til at flytte til Aalborg, når jeg nu allerede ved hvor man får byen bedste pizza. Jeg skal vist have læst din blog igennem, så jeg er klar til at opleve byen.
  God weekend Ida
  /Helle

  Svar
 3. Katrine

  Mmmm, mener du dermed, at de slår Azzurras pizzaer? For så kan det da kun gå for langsomt med at komme afsted ned på Kastetvej for at prøve dem ;-) Nyd Northern Winter Beats :-)

  Svar
  1. Ida

   Ja, det mener jeg faktisk, selvom jeg har været Azzurra fan sådan ca. altid. Og stadig er vild med nr. 307! Men der er intet som kan slå bunden på en pizza bagt i træfyrret ovn.

   Svar
 4. Sophie

  Så dejlige billeder, Ida & vi elsker også Sticchis. Min mand og jeg har nogle gange spist frokost pasta derinde, med muslinger eller jomfruhummer. Det kan også anbefales ; )

  Svar
  1. Ida

   Den har også tit fristet mig, elsker skaldyr! Men det skal helst være helt frisk. Dejligt med en anbefaling, så tør jeg vist godt prøve ;)

   Svar
 5. Olaf Karlsen

  Har aldrig oplevet magen til forskelsbehandling. Besøgte Stocchid med mine børn og med min ven fra London, kl var lidt over 8. Fik at vide at køkkenet var lukket og derfor kun kunne bestille pizza. Vi fik vores pizza. Imellem tiden havde et selskab på
  6 personer sat sig ved siden af os, fik menukortet og bestilte fra menuen. Da vi var færdig og havde betalt og dem ved siden af fik deres mad konfronteret jeg ejeren af restauranten at det er da underligt at vi fik at vide at køkkenet er lukket og alligevel kunne gæsterne ved siden af bestille fra menuen en lille time efter os. Ejeren forklarede med at de havde ringet ind og bestilt. Okay, hvorfor skulle de så sidde med menukortet og bestille ved tjeneren? Så ud over at lyve overfor sine gæster, så laver de også forskelsbehandling. Det her er Danmark og ikke Napoli. Her behandler man folk ordentlig. Som min ven skrev “interessant måde at behandle gæster på! Jeg har set meget på restauranter i London….men det var nok en af de mere specielle oplevelser”

  Jeg skal aldrig sætte min ben der igen

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Det var da en kedelig oplevelse, du har haft. Jeg har aldrig oplevet noget i den dur, tværtimod oplever jeg ejeren som meget venlig og imødekommende.

   Svar

Skriv en kommentar