Vinder af The oak men

Glædelig juleaftensdag! Jeg har trukket en vinder af den lækre Flip tray fra The oak men, og det blev kommentar nr. 115. Bag dette nummer gemmer altid inspirerende Maria sig, stort tillykke! Send mig din adresse på idaemilie84@hotmail.com, så sender jeg dig bakken, når jeg er vel hjemme fra juleferie.

Dermed er dette års julekonkurrence slut. Tak til sponsorerne for at give mig lov til at forære lækre ting og sager væk, og en mindst lige så stor tak til jer læsere for jeres deltagelse og begejstrede kommentarer. Det har virkelig sat mig i julestemning, at få lov at lege julemand, og selvom jeg ikke havde gaver nok til alle, håber jeg, at I i det mindste har fået ny inspiration til ønskesedlerne. Måske der allerede ligger nogle af tingene under træet i aften?

2 tanker om "Vinder af The oak men"

Skriv en kommentar