Vinder af stjernelys

Puha, jeg synes dagene flyver afsted lige for tiden! Til gengæld er jeg i den grad i julestemning, og her til eftermiddag fik jeg de sidste julegaver i hus, hvilket fjerner en del pres op mod feriestart næste fredag, synes jeg. Det varmer virkelig også om hjertet at læse alle jeres glade kommentarer til konkurrencerne, og det ærger mig grænseløst, at jeg ikke kan svare på dem for ikke at lave ged i nummereringssystemet. Nå, jeg har udtrukket de to heldige vindere af stjernelys:
Den transparente: Nr. 103 som er Ninna
Den beige: Nr. 10 som er Mie
Fuldstændig uden snyd, og alligevel udtrækker Mads to af de dejligste damer, jeg kender, det er da lidt af et tilfælde, hva? Men ret skal være ret, og det var jeres numre som blev valgt!
Send mig en mail på idaemilie84@hotmail.com, så I kan modtage jeres præmie.

2 tanker om "Vinder af stjernelys"

Skriv en kommentar