Post christmas

Vi er hjemme efter en mægtig rar juleferie på Falster. De sidste mange dage har været fyldt op med familiebesøg og kørsel tværs igennem landet, så det har været hårdt tiltrængt med en dag herhjemme, bare os selv, og genforenet med vores lille hærger, som ikke var med på ferie. Vi vovede pelsen og tog ind til byen for at bytte enkelte gengangere blandt julegaverne, og jeg var så heldig at finde lidt gode sager på udsalg. Mere om det senere.
Selvom julen handler om meget mere end det, har jeg fået nogle virkelig dejlige gaver, som jeg bestemt ikke er for stor til at glæde mig over. De fleste er blevet taget i brug, men jeg synes altid, det er frygteligt kedeligt, når de ikke længere skal stå fremme i samlet flok, så man kan stirre sig mæt på alle dejlighederne. Giverne må kende mig godt, for der er både tøj, læsestof, fint lampedesign, kageinspiration og et abonnement på yndlings Eurowoman. Og jeg må endelig ikke glemme den fine kjole fra Ganni, som skal i brug til nytår.
Dagen idag skal bruges på lidt rengøring, kransekagebagning, en lang gåtur og forhåbentlig bliver der også tid til at få læst lidt og blogge. Har et par indlæg klar oppe i hovedet, men mangler tid og koncentration til at få dem ført ud i livet :)

24 tanker om "Post christmas"

 1. Anne

  Man skal ikke være for fin til at indrømme at gaver egentlig bare er ret godt :)
  Lækre sager du har fået, kender godt fornemmelsen af at glæde sig over “stakken”

  Godt nytår, glæder mig til de kommende indlæg.

  Kh

  Svar
  1. Ida

   Nej, jeg er bestemt stadig glad for både at give og modtage gaver! Og det bedste er næsten at have dem stående til pynt, gå og kigge lidt på dem, lige pille lidt osv. Tosset I know :)

   Svar
 2. Katja Astrup

  Dejlige gaver, meyers kagebog må komme på ønskelisten til min fødselsdag sammen med et bagekursus hos meyers, som jeg læste om hos dig :0) det er så dejligt at få ideer og input hos jer bloggere.
  Godt nytår til jer :0)

  Svar
 3. Anonymous

  Lækre sager :-)
  Mon du har fået lampen med den hvide eller sorte ledning?
  Hvor er den skønne cardigan fra?
  Kh Rikke

  Svar
 4. Anonymous

  Du kan godt glæde dig til Just Kids, hvis du ikke allerede er i gang. Det er årets ubetinget største læseoplevelse for mig – ville ønske, at jeg endnu havde bogen til gode, må vist læse den en gang til. Godt Nytår til dig! KH Mette

  Svar
  1. Ida

   Jeg har læst den på dansk, og det var en af de bedste læseoplevelser nogensinde! Derfor har jeg nu fået den på engelsk, så jeg kan læse den på originalsproget. Glæder mig til at opleve sproget uden oversættelsen, selvom jeg nu synes, at den var vellykket.

   Svar
  2. Anonymous

   Jeg har kun læst den på engelsk – og var så heldig at møde Patti Smith, da hun var i landet i septemter, det var stort. Hun er helt i særklasse og en inspiration uden lige. Nu venter jeg med længsel på fortsættelsen af Just Kids, som hun er ved at skrive… Kh Mette

   Svar

Skriv en kommentar