35 tanker om "Julepynt"

 1. Anita

  Sikke nogle flotte stemningsbilleder af fint og enkelt julepynt.
  Vi skal hente vores træ i dag – glæder mig :) Er det en nordmannsgran?

  Svar
 2. Sofies closet

  Hvor ser det altså bare hyggeligt ud :D

  Jeg har lige nu min fjerde og sidste advents konkurrence kørende, hvor du har mulighed for at vinde en super lækker taske fra Aura i det blødeste kalveskind til en værdi af 1.000 kr. Lyder det ikke fristende? :-)

  Svar
 3. Anonymous

  Hvor er det bare nogle flotte billeder, waauw..

  Jeg vil lige høre dig hvor du har købt “gavebåndet” til dine pakker?

  God jul :-)

  Svar
 4. Laura

  hvor er et noget lækkert julepynt du har. Jeg kunne også godt tænke mig at høre om adventsstagen er hjemmelavet, og hvis den ikke er, hvor du så har købt den?

  Mvh. Laura.

  Svar
 5. Michelle

  Jeg er lidt eksamenssløv pt. Men iiiiiih, hvor er det noget skønt pynt du har dig! Jeg er vild med papirenglene og så træ-adventsstagen – jeg havde selv en lignende men den var lige skæv nok, og derfor spildte den stearin ned på vores gulv, hvilket har medført at min kæreste har forbudt den denne jul.

  Svar

Skriv en kommentar