Julekonkurrence: The Oak Men

Idag tager vi hul på sidste del af julekonkurrencen, og jeg tør godt sige, at det er en personlig favorit, der er på højkant. Up for grabs er en Flip bakke fra de mega seje The Oak Men. Firmaet har hjemme i Århus og er et moderne, dansk snedker firma. Oak Men leverer både smukke specialløsninger i større skala (jeg er ved at dø af misundelse over den smukke trappe, de har vist frem på deres facebook), og en serie produkter til hjemmet. Gennemført lækkert alt sammen, og med det gode, danske håndværk i centrum. Det skinner tydeligt igennem, at firmaet er gennemsyret af kvalitet og passion; sørg fx. for ikke at gå glip af deres præsentationsvideo. Jeg er i hvert fald solgt til stanglakrids, og har allerede lavet ulykker, så der gemmer sig en Oak Men pakke til Mads under træet, ahem… Selv ønsker jeg mig brændende en af deres brødkasser med corian låg.
Flip bakken har en egeramme med sort og hvid linoleum, og kan, som navnet antyder, vendes alt efter ens humør. Bakken har lidt Finn Juhl vibes over sig, men alligevel sit eget unikke formsprog. Den sorte side er dunkel og maskulin, mens den hvide er mere let og nordisk i udtrykket. Den kan selvfølgelig bruges som serveringsbakke, men lige nu er min hjemsted for et stilleben på mit sofabord, og senere forestiller jeg mig at bruge den på badeværelset til at holde samling på noget af mit dullegrej. Smuk er den i hvert fald, i både design og udførelse.

En heldig læser løber afsted med en Flip bakke, alt du skal gøre er for at være med i lodtrækningen er at lægge en kommentar til dette indlæg inden søndag d. 23/12 kl. 21. Husk at skrive din mail, hvis du kommenterer anonymt.

Som del af mit samarbejde med firmaet har jeg selv modtaget et tilsvarende produkt.

182 tanker om "Julekonkurrence: The Oak Men"

 1. Mette

  Jeg er med og håber virkelig jeg vinder, den er så flot den bakke.

  Tusind tak for hurtigt svar på mail :-)

  metteknk(snabela)gmail.com

  Svar
 2. Keas

  Hvor er den bare vildt flot. Det er første gang, jeg hører om det mærke, men de skal da vist have et visit, næste gang jeg er i Aarhus ;-)

  Svar
 3. Mette

  Den er så flot, Ida! Jeg ønsker mig den især fordi jeg ved, at min kæreste ville blive mindst lige så glad for den som jeg selv :)

  Svar
 4. Anonymous

  Sikke et smukt stykke håndværk – den vil blive passet godt på hos mig :)
  Lone Ørum (oerum@flueknepperiet.dk)

  Svar
 5. Anonymous

  Uh, den er så super super flot. Den måtte gerne bo hos mig :o) Mange hilsner fra Heidi (heeriksen@tiscali.dk)

  Svar
 6. Anonymous

  Dansk design når det er bedst! Jeg smider gerne et lod i puljen.

  Glædelig jul.

  Vh. Ida (lindum83@gmail.com)

  Svar
 7. Julia Hausfrau

  Det her er noget af det pæneste jeg længe har set! Vi bruger flittigt bakker til stort set alle måltider her hjemme, og jeg vil elske at kunne bruge denne i det nye hus!

  Svar
 8. Marie-Louise

  Jeg kan godt forstå, det er en personlig favorit. Den bakke er en af de smukkeste, jeg har set. Og jeg tror da lige, at jeg skal tjekke deres andre produkter ud. :-) marie-louise@ zenger.org

  Svar
 9. Annemette

  Ähh hvor er den skön! Min svigerfar er tömrer/snedker og jeg elsker godt händvaerk, isaer i trae sä denne fede bakke er lige mig :-)

  Det er en skön blog du har og sikke nogle laekre konkurrencer…

  Glaedelig jul ;-)

  Svar
 10. Louise

  Den her fantastiske bakke er nød til at bo i mit køkken, den ville blive så gode venner med mine color-pop hylder også i sort/hvid ;-) Hihi rigtig glædelig jul og tak for et godt blog-år :-)

  Svar
 11. Pia Haun

  Wau lige sådan en bakke, vi mangler herhjemme… når kæresten skal serverer morgenmad på sengen til mig. Hovsa… det var vist ønsketænkning ;-D

  Svar
 12. Anonymous

  Jeg er sikker på det vil passe PERFEKT ind i mit lille nye københavnerhjem… Mia Buus(mban08@gmail.com)

  Svar
 13. Frk.Ditte

  Hold nu op den er flot!
  Jeg er så pokkers misundelig over at du bare spotter alle de smukke og smagfulde sager, især når vi har så lidt af den slags i Aalborg.

  Den vil jeg altså gerne vinde. Kan godt bruge lidt maskulint, og lidt nordisk i mit hjem!

  Svar
 14. Annchen

  Skal helt klart være med..! Så smuk den er – den røg på ønskesedlen herhjemme lige da jeg havde set den herinde hos dig – så krydser fingre for at være den heldige..:)
  Kh Anne

  Svar
 15. Heidi

  Så lækker. Dem vil jeg gerne vinde. En herhjemme har smadret min Akryl bakke i neonpink fra designbyus. Denne her er en helt anden men meget værdig afløser. Flot

  Svar
 16. Hanne

  Jeg elsker smukke bakker…..

  Synes det er hyggelig med en bakke med morgenmad på sengen og til at bære vin og mad på, ud i haven, når det igen bliver sommer og sol.

  Glædelig jul
  Kh
  Hanne

  Svar
 17. Nadia WH

  Åh Ida, den er simpelthen så fin og jeg har lagt mærke til den på mange af dine billeder. Hvis ikke jeg bliver den heldige vinder, må det vist blive en nytårsgave til mig selv.
  Glædelig jul :-)

  Svar

Skriv en kommentar