Julekonkurrence: Tealights fra Anna Carin Dahl

Anna Carin Dahls tealights er inspireret af de nordiske, mørke vintre, og ingen fyrfadsstager er så hyggelige at betragte som netop disse tealights. De er alle karakteriseret ved de slanke omrids af træstammer, ofte kombineret med dyr. Stagerne udnytter på forbløffende vis porcelænets egenskaber og er udført i så tyndt porcelæn, at lyset kan strømme igennem, så beboerne på indersiden træder frem som silhouetter i mørket. Meget smukt og stemningsfuldt, men samtidig humoristisk pga. Anna Carin Dahls naivistiske streg.

Denne gang er der to heldige vindere, og du skal derfor skrive i din kommentar til dette indlæg, om du ønsker dig den lilla eller orange tealight. Konkurrencen løber frem til onsdag d. 5. december kl. 21Hvis du kommenterer anonymt, skal du skrive din mailadresse, så jeg kan kontakte dig.

Som del af mit samarbejde med firmaet har jeg selv modtaget et tilsvarende produkt.

183 tanker om "Julekonkurrence: Tealights fra Anna Carin Dahl"

 1. Maria

  Jeg har været lidt småforelsket i Anna Carins univers siden jeg første gang så stagerne hos bekendte …i Tokyo. Jeg vil blive så glad for dem begge – men elgen/den orange er nu ret skøn.

  Svar
 2. Anonymous

  De er så fine! :) Hvis jeg skulle vinde, ønsker jeg mig den i lilla.
  Venlig hilsen Anne (anne.villumsen@gmail.com)

  Svar
 3. Jeg drømmer om..

  De er så fine, det må da være sidste skud på stammen fra Anna Carin Dahl.. Har tidligere fået forærende hendes sjove æggebægre og jeg er solgt til hendes finurlige porcelæn !
  Hvis jeg er så heldig at vinde, er jeg glad for den farve jeg kan blive tildelt… meeen favoritten er klart den orange <3

  /Mette Glerup

  Svar
 4. Anonymous

  De er virkelig fine og lilla ville helt klart gøre sig godt på mit bord.
  Jeg krydser fingre :)

  Julehilsen Helle Dreier
  helledreier(snabela)hotmail.com

  Svar
 5. Memento Vivere

  Iha, sikken en vidunderlig konkurrence!
  Anna Carin Dahl laver simpetlhen sådan nogle flotte tealights. Jeg har kigget på dem længe.
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde lodtrækningen, ville jeg vælge den orange.

  Svar
 6. Mette Melchiorsen

  Den orange tealight stage vil med sikkerhed sprede varme og hygge i det lille hjem! :)

  Mette (mette-km@hotmail.com)

  Svar
 7. Mette

  Jeg synes at de er flotte i begge farver, men de orange vil stå så flotte i vores “måske” nye hjem til næste år! Ha’ det godt Ida! Skal du ikke have dine ting nede ved FOF – du har jo en kasse med stempler mv.? Knus Mette (mchris863@gmail.com)

  Svar
 8. Mette

  Jeg synes at de er flotte i begge farver, men de orange vil stå så flotte i vores “måske” nye hjem til næste år! Ha’ det godt Ida! Skal du ikke have dine ting nede ved FOF – du har jo en kasse med stempler mv.? Knus Mette (mchris863@gmail.com)

  Svar
 9. Anonymous

  Hej Ida. Den orange vil passe perfekt hos mig. Har næsten lige fundet din blog og elsker, når der er nyt fra dig. Du inspirerer mig, tak for det. Kh Mette (mette (a) mekato.dk)

  Svar
 10. Mezza

  Den er svær – mit 70’er-hjerte banker for den orange, men jeg tror, min farveforskrækkede trolovede ville sætte pris på en mere afdæmpet lilla… så lilla it is!

  stinevejen(at)gmail.com

  Svar
 11. Anonymous

  De er fine! Elgen vinder dog for mit vedkommende, så skulle jeg være en af de heldige, vil jeg blive glad for den orange

  Svar
 12. Hanne

  Jeg er vild med designet – generelt er det for mig et hit at have levende lys omkring mig i lejligheden, og jeg er stor fan af lysestager, der (udover at have et praktisk formål) samtidig er fint stykke kunst til at pynte og give sjæl – det er første gang, jeg ser sættet her, og jeg har allerede den perfekte placering af dem i tankerne! :-)

  Skal jeg vælge en farve frem for den anden (og det skal jeg jo!), må det være.. Den orange!

  Mvh Hanne

  hanne.lh@gmail.com

  Svar
 13. Anonymous

  Hvor er de smukke! Hvis man skulle blive den heldige vinder tror jeg, at den orange vil forskønne stuen bedst :)mette-na@hotmail.com

  Svar

Skriv en kommentar