Julekonkurrence: Stjernelys

Idag har jeg fornøjelsen af at udlodde to lysestager fra Stjernelys. Designeren bag er Rikke Andersson, hvis erklærede drivkraft er at tilføre verden noget smukt og brugbart, og det er i høj grad lykkedes med disse lysestager, hvis du spørger mig. Jeg elsker deres enkle form og deres vidt forskellige udtryk, alt efter hvilken farve akryl, de er lavet i. Den transparente er det perfekte følgeskab til mit Daisy juletræ, hyacintglas, gamle glaskugler og alt det andet julepynt med knald på farverne. Den beige er mere underspillet og er især rigtig smuk sat sammen med naturmaterialer som træ, sten eller horn, og aller helst på et mørkt underlag. Jeg er fx. helt vild med den måde, den er stylet på i Rikkes produktfotos. Hvis du ikke er heldig i denne omgang, kan stagerne købes via hjemmesiden.

Igen trækker jeg to vindere, så du skal skrive i din kommentar, om du ønsker den lave transparente eller den mellem beige stage. Sidste frist for at deltage er torsdag d. 13. december kl. 21. Husk at skrive din mailadresse, hvis du kommenterer anonymt.

Som del af mit samarbejde med firmaet har jeg selv modtaget et tilsvarende produkt.

178 tanker om "Julekonkurrence: Stjernelys"

 1. Trine Lykke

  Fantastisk giveaway, det er jo næsten ikke til at vælge hvilken det skal være…
  Jeg holder på den beige, som vil pynte året rundt på mit skrivebord i mørkt træ… Krydser for jeg bliver en af de heldige vindere :)

  Svar
 2. Simone

  Wow de er flotte :-) jeg ville helt sikkert vælge den transparente :-) er helt vild med dem, så jeg krydser mine fingre for at jeg vinder :-)

  Svar
 3. Katrine

  Hvor er de bare flotte. Det er utroligt, som plexiglas i sin enkelthed kan tilføre så meget ekstra til indretningen. Jeg er ret vild med den beige af slagsen :-)

  Svar
 4. Marie-Louise

  Jamen, sikken du kan diske op med lækre sager. :-) De er begge to vildt flotte, og som du skriver, kan de begge styles ind i forskellige tableauer. Jeg har derfor ingen favorit og tager det som en overraskelse, hvis jeg vinder. :-) (marie-louise@ zenger.org)

  Svar
 5. Kristina

  Ih hvor har jeg ofte “savlet” over denne stage på dine stemningsbilleder – særligt den Beige -så skulle jeg være så heldig at vinde er det den jeg ønsker mig:)
  (kristina_7800@yahoo.dk)

  Svar
 6. Annchen

  Hvor rede bare smukke begge to… Kan da nærmest ikke vælge en favorit.. Men er jeg den heldige er jeg nok en smule mere forelsket i den mellem beige…;)
  Kh Anne

  Svar
 7. Anonymous

  åhhh de er fine. Jeg ønsker mig den flotte beige. Den vil passe så godt til min jul (og ville muligvis nok stå fremme resten af året) :)
  (juliecollitz@gmail.com)

  Svar
 8. Camsen

  Jeg har faktisk ejet sådan en, og jeg elskede den, lige til den dag, en sf ungerne ødelagde den… Måske er dette chancen for at få en ny?

  Svar
 9. Charlotte

  Hvor er de skønne – og fedt med nogle stager, som man ikke lige ser overalt!
  Jeg ville elske den beige.
  Kh Charlotte (cguldberg@hotmail.com)

  Svar

Skriv en kommentar