Julekonkurrence: Stinne Holm

I dagens julekonkurrence kan du vinde et sæt Cube øreringe i oxideret sølv fra Stinne Holm. Præcis magen til dem jeg har på her. Stinne Holm er en ung guldsmed med eget værksted i København. Jeg siger tit, at hvis jeg ikke var skolelærerinde, ville jeg forsøge mig som guldsmed, og netop denne drøm udlever Stinne. Hendes stil er en sammensmeltning af city chic, grafisk design, vintage og rockabilly stil. Jeg tror, dette kunne være stikord på mange danske kvinders stil, og netop derfor er Stinnes smykker så anvendelige.
Jeg har en svaghed for overfladeforløb, og helst af den facetterede eller rillede slags. Hidtil har det mest vist sig i min keramiksamling, men hvis repetoiret kan udvides til smykker også, er det kun af det gode. Måske er det derfor, jeg er faldet pladask for Cube øreringene, for de er en herlig blanding af nitte og skulturel facon.

En heldig læser kan smykke sig med Stinne Holms øreringe til jul, alt du skal gøre er at lægge en kommentar til dette indlæg inden torsdag d. 20. dec. kl. 21. Hvis du kommenterer anonymt skal du huske at skrive din mail.

Som del af mit samarbejde med firmaet har jeg selv modtaget et tilsvarende produkt.

200 tanker om "Julekonkurrence: Stinne Holm"

 1. Kira

  Gud, hvor hun laver nogle smukke ting :) Kendte hende ikke før, så måtte tjekke hendes hjemmeside – ærgeligt at man kun kan købe i Kbh!

  Virkelig smukke øreringe :)

  Svar
 2. Anonymous

  De er bare SÅ fine de ørenringe! Jeg er helt sikkert også med i konkurrencen. Hilsen Mia Buus aka frk. Buhelts svigerinde:)(mban08@gmail.com)

  Svar
 3. Anonymous

  Wauw! De er vildt fede. De måtte gerne ligge under træet til mig juleaften :).
  MVH Marie (mariehmark@hotmail.com)

  Svar
 4. Jeg drømmer om..

  Guldsmed-universet virker fortryllende… Tænk sig at kunne forarbejde materialer til smykker i alskinds udtryk OG jeg må give dig ret Stinne Holms stil er meget dragende ! Jeg smider et heldigt lod i puljen, for disse er da ikke til at stå for <3

  Svar
 5. Anonymous

  Du har ret, de har den smukkeste overflade, bløde og skarpe på samme tid.
  Hver gang jeg passerer Stinne Holms vinduer, har jeg lyst til at flytte ind lige på stedet, fordi alt bare er så flot :-)
  (cechelles@hotmail.com)

  Svar
 6. Mary Mary

  Åh hvor er de fine! Jeg ville give dem til min søster, som lige har færdiggjort sin dansk eksamen med et 12-tal! Selvom jeg selv ville elske at eje den.

  Svar
 7. Kristina

  Wauw de er godt nok fine – blir altid inspireret herinde – må hellere prøve lykken!:)
  (kristina_7800@yahoo.dk)

  Svar

Skriv en kommentar