Julekonkurrence: Oh so fine

For første gang i julekonkurrencen må jeg opgive at bruge selvproduceret billedmateriale, simpelthen fordi min food planner stadig er nede hos de dygtige mennesker i Lyrum rammer for at blive monteret i noget fint egetræ. Det er den nemlig værd, denne godte jeg har til jer idag!
Oh so fine drives af Mette Bonavent, og firmaet beskæftiger sig med illustration, grafisk design, samt plakatdesign og mere til hjemmet. I Mettes shop kan man købe de fineste tryk, på enten papir eller træ, og jeg er især faldet for denne food planner. Både design og farveholdning er yderst delikat og interessant, og jeg kan rigtig godt lide stilen som er både moderne og retrospektiv. Derudover udfylder den en praktisk funktion, som vi helt sikkert godt kunne have glæde af herhjemme til at blive lidt mere organiserede med vores indkøb og aftaler i det hele taget. Mon ikke det samme gør sig gældende for nogle af jer?

Du kan vinde 1 uindrammet food planner i farven light med tilhørende tusch, som nemt kan tørres af glasset. Alt du skal gøre er at lægge en kommentar til dette indlæg inden mandag 17/12 kl. 21. Husk at skrive din mailadresse, hvis du kommenterer anonymt.

Som del af mit samarbejde med firmaet har jeg selv modtaget et tilsvarende produkt.

138 tanker om "Julekonkurrence: Oh so fine"

 1. Anonymous

  Hvor er den fin – meget passende overskrift på dit indlæg, for det er da lige det den er:-)

  Mvh. Mette (mette_struckmann@hotmail.com)

  Svar
 2. Marie Louise

  Perfekt! Jeg skal flytte sammen med min kæreste, og vi har planer om at blive mere struktureret omkring madlavningen. Hvor er den både fin og smart!
  God Jul
  Marie

  Svar
 3. Nadia WH

  Denne vil helt klart være pænere end den notesbog, som vores madplan pt. bliver noteret i.
  Mangler noget lækkert til væggene i køkkenet, så denne vil være perfekt.

  Svar
 4. Lene

  Den vil jeg gerne vinde til min dejlige mand, som er den som står for madplan, indkøb og madlavning hjemme hos os. God jul.
  Kh. Lene

  Svar
 5. SuperPrinsessen

  Skøn give away. Den ville være super i mit køkken. Efter at være startet på arbejde igen efter 14 mdr hjemme på barsel kræver det sit at få hverdagen til at hænge sammen så sådan en smart plakat med madplan ville være super til at skabe et overblik over ugens aftenmåltider. Håber jeg er heldig

  Nanna_schack@yahoo.dk

  Svar
 6. Pia Haun

  Weee sikken fin give-away. jeg laver i forvejen madplaner, men på nuværende tidspunkt, hænger de som en lap papir på køleskabet. Hvor ville det se smukt ud, på din flotte Food planner.

  Krydser alt for at vinde :-D

  Svar
 7. Anonymous

  Nøj hvor jeg håber at på at vinde denne plakat! min kæreste har nemlig ønsket sig denne i julegave. X-fingre det må da kunne lykkes at være den heldig vinder på et tidspunkt :)

  MVH Julie – jtel87@hotmail.com

  Svar
 8. Anonymous

  Det ville bare være SÅ perfekt herhjem til :) Jeg laver nemlig ugeplan – men på denne måde, så ville mine drenge også kunne se hvad vi skal have HVER dag – og resten af ugen – og selv være lidt med i planlægningen ;)

  Glædelig Jul :)

  Anne – annehvelplund@yahoo.dk

  Svar
 9. PynteMynthe og Mor

  DET.MÅ.JEG.VINDE.

  Det ville være intet mindre end perfekt herhjemme, mangler en kalender kombinerede med en madplan, og så gør det jo absolut ingenting at have lidt kønt at kigge på!

  XXX

  Svar
 10. Anonymous

  Både smuk og praktisk – helt perfekt til at give vores lidt triste køkken et fint pift.

  Krydsede fingre og julehilsner fra
  Nadia A.Z.

  nazagir(snabel-a]hotmail.com

  Svar

Skriv en kommentar