Julekonkurrence: Funghi svampe

Idag har jeg fornøjelsen af at udlodde et sæt af Trine Finds smukke Funghi svampe. Jeg synes ofte, der kommer til at mangle noget og føles tomt, når man ikke længere kan hente blomster i haven, og her reddede Funghi svampene mig. Hele efteråret har de stået på mit bord i selskab med lidt lysestager og grene med røde bær, og jeg synes, de er fantastisk dekorative. Derfor er de heller ikke blevet pakket væk op til jul, men indgår i nye, mere julede, sammenhænge. Perfekte til enhver som holder af enkelthed og naturlige indslag med deres smukke former drejet i smukt bøg eller røget eg.

Du har mulighed for at vinde ovenstående sæt bestående af eg_02, bøg_04 og bøg_05, alt du skal gøre, er at lægge en kommentar til dette indlæg inden søndag d. 9. kl. 21. Hvis du kommenterer anonymt skal du skrive din mailadresse, så jeg kan kontakte dig.

Som del af mit samarbejde med firmaet har jeg selv modtaget tilsvarende produkter.

178 tanker om "Julekonkurrence: Funghi svampe"

 1. Anne Sofie

  Ih dem har jeg drømt om længe! Er helt sikkert med! :)
  Og super flotte billeder du har fået taget af dem, din opstilling ser rigtig godt og meget efterårsagtig ud :)

  Svar
 2. Mette

  Det er simpelthen det fineste lille stilleben du har samlet her, Ida. Ønsker mig det hele :) Hvis alt går vel, får vi snart god plads til at fylde ud med lækre sager som svampene her :) Ih, jeg håber at heldet er med mig denne gang :)

  mette (a) carlascafe.dk

  Svar
 3. Anonymous

  Wauw! De er virkelig fantastisk flotte. Dem gad jeg godt vinde. Krydser fingre indtil søndag.
  MVH Marie (mariehmark@hotmail.com)

  Svar
 4. Lise

  Uhhhh. Jeg har desværre ingen have at hente blomster fra og planterne dør på mystisk vis på stribe i min lejlighed, så jeg vil meget gerne have fingre i de her, der vist ikke kan slåes ihjel:)

  God weekend.

  Svar
 5. Malene

  Jeg vil så gerne have en af de høje til samlingen. Og så håber jeg i øvrigt, at der kommer en konkurrence med den fine bakke, du hele tiden flasher, den er da ikke til at leve uden.

  Svar
 6. Lou

  Er vild med alle de fine interiør-ting i træ der er dukket op det sidste år og disse fine svampe er ingen undtagelse :)

  Lou

  Svar
 7. Nadia WH

  Jamen de er da altså også fine.
  Nu har jeg et par gange sukket over den bakke, som svampene står på, for du har vist den frem før.
  Hvor er den fra?

  Svar
 8. Mette Melchiorsen

  Jeg er viiiild med dine lækre give aways, Ida! Og de skønne svampe skal være mere end velkomne i vores hjem – har allerede fundet det perfekte sted til dem! :)
  – Mette (mette-km@hotmail.com)

  Svar
 9. Annemette

  Fölger med glaede din skönne blog, har dog ikke vaeret sä meget ude med kommentarer, men med disse laekre svampe pä höjkant mä jeg hellere give mig til kende ;-)

  Svar
 10. Anonymous

  Fine svampe, dem vil jeg elske at have i mit hjem, tror faktisk også manden i huset vil holde af dem….
  Kh. Pia (pian75@hotmail.com)

  Svar
 11. Maiken

  Jeg har kigget langt efter dem, men ikke kunnet finde dem i de størrelser jeg gerne vil have, så jeg krydser fingre alt hvad jeg kan. :)

  Svar

Skriv en kommentar