Hverdagslykke: På en søndag

Billeder fra en stille søndag indenfor, med snestormen rasende udenfor. Super hyggeligt, hvis du spørger mig, og egentlig lidt rart med en tvungen dag uden ærinder og udflugter.


Rester på neglene fra fredagens julefrokost med madklubben. Neglelakken er fra FNUG (gave) og hedder gold stiletto. Jeg er vild med den perfekte guldfarve, at den er fri for skadelig kemi og ikke mindst holdbarheden. Det er selvfølgelig individuelt, men på mine negle skal den slides af fremfor at skalle af, og jeg har endda været for doven til at bruge toplak.

Ny julepynt fra The oak men. Super fedt og anderledes i deres finer og lidt kluntede, store størrelse. Jeg er vild med, at det ikke er småt og yndigt! Oak men er et cool dansk snedkerfirma, og det er dem som står bag min nye bakke, som flere af jer har spurgt til. I kan godt begynde at glæde jer, for senere på måneden dukker der præcis sådan en bakke op i julekalenderen!

Mads havde fundet min barndoms pakkekalender frem og fyldt den med søde, betæmksomme gaver. Bla. Charles Dickens’ klassiker Et juleeventyr, købt antikvarisk, som jeg har sluglæst i løbet af ugen. Sød, rørende og skrevet i et blomstrende sprog. En sikker genvej til den helt rette julestemning. Denne bog kunne helt sikkert godt blive en af mine faste juletraditioner. 

Mormors søde Niels Holgersen er selvfølgelig også kommet frem, og har bare fået mig til at glæde mig endnu mere til juleferien på Falster.

30 tanker om "Hverdagslykke: På en søndag"

  1. Ida

   Det er virkelig også en god farve, synes jeg.
   Vi har været ude at gå en lille tur, men ellers har vi bare nydt varmen indenfor.

   Svar
 1. Differentia

  Den neglelak må jeg til storbyen for at finde, den er perfekt til min nye guldnederdel.
  Tror da lige jeg skal have min kæreste til at læse dette indlæg, specielt det med pakkekalenderen, hvor er han sød ham Mads :-)

  Svar
 2. Mette

  Dejlige billeder og åh, den bakke er fin. Sådan ldt Finn Juhl’ish. Uh, det er en lækker julekalender du har skruet sammen. Well done :)

  Svar
 3. Maria

  Enig de skønneste billeder som altid! Vi har også bare hygget herhjemme i dag, og endelig fået samlet den kæmpe pakke Lego, som Mingus fik i fødselsdagsgave i august ;)

  Svar
 4. A + K = ♥

  “Et Juleeventyr” skal både ses og læses hvert år, hvis man spøger mig – og hvilken anden dag, er mere perfekt til en ægte juleklassiker, som en december søndag, med snestorm og rusken i træerne (:

  – Anne

  Svar

Skriv en kommentar