Dagens: Winter wonderland

Selvom snevejret besværliggører en hel del ting, som fx. at køre på arbejde langt ude på landet af småveje, er jeg altså ellevild over det. Det gør alting så pænt! Og refelekterer den smule sollys, december har at byde på, så man bliver i meget bedre humør. Og muliggører for første gang i flere uger at der kan tages “dagens” en eftermiddag efter arbejde. Alt i alt er jeg ubetinget fan. Se fx. bare hvor pænt skoven tager sig ud helt dækket af sne. – Kun forstyrret af minihærgeren i fuld gang med at lave gul sne.

Dagen idag står på julegaveshopping inde i byen, jeg har ikke fået købt en eneste gave endnu, så håber virkelig at få ordnet en masse og helst undgå lange køer samtidig. Gerne akkompagneret af julebelysning i gaderne, duften af brændte mandler, holden i hånd og varme drikke.

28 tanker om "Dagens: Winter wonderland"

 1. Maria Vanløseblues

  Wow – super flotte billeder! – især det hvor du puster til sneen, super godt!

  Jeg skal på julegave shopping på lørdag og jeg glæder mig til netop duften af brændte mandler og bare mærke stemingen – min julestemning er nemlig ikke helt indtruffet endnu, men håber den kommer efter en gang julegaveshopping :-)

  God dag

  Kh Maria

  Svar
 2. Anne

  Brrrrr, det første billede må være koldt. Eller dvs. du er hardcore og lader dig ikke påvirker af kulden… Meget prof ;) er forresten helt pjattet med det andet sidste billede, hvor du puster sne, skønt!

  Svar
 3. Mille

  De fineste billeder – hvor er du smuk! Og dejligt du har en til at tage alle de lækre billeder- også lige lige en hilsen til ham- for her er det en kamp at få billedhjælp :) er vild med det billede, hvor sneen drysser ned over dig! Go dag!!

  Svar
 4. Mette

  Smukt! Jeg elsker al den julesne vi har fået. Er også ubetinget fan ;) Og er også glad for mit grå Cos cashmere kit i de her dage :)

  Svar
 5. Katrine

  Iiih, hvor det klæder dig med frost og sne. Og du har helt ret; jeg kan også blive helt inderligt og barnligt glad af den tyste sne, der indhyller landskabet i en helt særlig magi :)

  Svar
 6. Guapizimo

  Skønne billeder af dig i sneen. Jeg kan ikke lade være med at glæde mig lidt til en gåtur i sneen når jeg er hjemme fra Dubai på søndag og jeg bliver altså lidt skuffet hvis det hele når at smelte inden da!! ;)

  Svar

Skriv en kommentar