Dagens: Sweatshirt dress

En sjældenhed her på bloggen, nemlig et “dagens” som rent faktisk er taget idag i støvregnen. Vi er i den søndagsafslappede afdeling, men jeg er nødt til lige at dele min begejstring for min nye kjole med jer. Den er fra Gina Tricot, og er sådan cirka opskriften på den perfekte kjole for mig: Afslappet pasform, nogle fine detaljer, forskellige strukturer og mest af alt super behagelig. Den er selvfølgelig oplagt til et afslappet outfit, men var såmænd også i brug lørdag aften til sorte strømpebukser og høje hæle. Det fungerede også super godt, synes jeg.
Håber I har haft en lige så skøn weekend som mig. Nu står den på hummerbisque og fransk film i biffen. Uovertruffen søndag aften! Jeg kigger ind igen imorgen med lidt julepynt og en vinder af den fine food planner fra Oh so fine. Sidste chance for at deltage er imorgen kl. 21.

43 tanker om "Dagens: Sweatshirt dress"

 1. Hos Frøken Jensen

  Den er virkelig også fin til dig og jeg kan sagtens se den kan bruges på en søndag, såvel som til fest en lørdag aften. Jeg er vil med den (og den ligner faktisk en der kunne være fra Isabel Marant) Måske man skulle gå en tur i Gina Tricot -TAK for tippet på den dejlige kjole ;O)

  Svar
 2. Anonymous

  Så lækker kjole! Har også set den inde på hjemmesiden, men er lidt i tvivl om str. Hvordan vil du sige, at den er i str?
  Stine

  Svar
  1. Ida

   Jeg synes faktisk, den er ret stor. Jeg har den i str. xl, og som du kan se, er den pænt løs. – Og her har jeg endda en lang top indenunder (som en slags underkjole).

   Svar
 3. Mette

  Fine, fine billeder, Ida :) Hvor ser den dejlig rar ud. jeg har en ligenede fra fra Soft Gallery, som jeg er ret glad for og den kunne da vist godt bruge en suppleant ;) Kan jeg lokke materiale og pris ud af dig? KH Mette

  Svar
  1. Ida

   50 % polyester, 25 % bomuld, 25 % viskose. Men det slipper den nu overraskende godt fra, den er blød og behagelig. Kvaliteten er tynd i det, men til 299 kr ved man jo også godt, at den ikke holder evigt.

   Svar
 4. Tanja Agesen

  Hej Ida

  Inspireret af dig måtte jeg en tur i Gina Tricot…… Jeg er nu den heldige ejer af den fine kjole, perfekt til hverdag med et par lange støvler og sort strømper ;)
  Tak for tippet.

  Hilsen Tanja

  Svar
 5. Mezza

  Hej, hvor er dine fine briller fra? Jeg skal til at gå mere med briller og er ret træt af det – men dine er flotte. Dem må jeg se efter!

  Svar
  1. Ida

   Tak, hvor er du sød :) Faktisk er jeg heller ikke ret flink til at bruge dem, men er egentlig glad for dem. De er fra Cheap Monday, som faktisk har en ret fed brillelinje. – Og ret billige. De forhandles af profil optik. God jagt :)

   Svar

Skriv en kommentar