Dagens: Rusty red

En af mine julegaver var denne rustrøde cardigan fra Cos. Den er oversize og strikket i blød merino uld, og er derfor fantastisk behagelig at have på. Jeg er helt vild med uld, fordi det er så fantastisk til at tilpasse sig kroppen og lade huden ånde. Jeg er heldigt stillet, for jeg synes sjældent at det kradser, til gengæld kan jeg overhovedet ikke tåle fornemmelsen af akryl. Bare der er en lille smule akryl i en strik begynder jeg fluks at koge, klø og en masse andet ubehageligt. Jeg har måtte lade en masse pæne striktrøjer ligge på den bekostning, men det fungerer simpelthen ikke for mig. Uld (og cashmere of course!) til gengæld, det fungerer for mig!
Jeg nåede selvfølgelig ikke halvdelen af det, jeg gerne ville nå idag, men vi har i det mindste fået gjort rent, så vi kan komme hjem og slappe helt af med god samvittighed den første januar. Til gengæld har jeg nået at shoppe lidt mere udsalg, skulle egentlig bare forsyne mig med hårnåle til nytår, men kom ud af H&M med både Susanne Brøgger agtig hat og blondeshorts, tsk tsk. Begge ting er dog nogle jeg længe har haft i kiggeren, så helt tosset er det ikke.

15 tanker om "Dagens: Rusty red"

  1. linda;

    pænhedspige! du er flot og fin som altid. for flere år siden købte jeg en uldcardigan fra cos – jeg blev bare så skuffet over, at den fnuldrede efter kort tid. siden har jeg ikke købt deres cardigans, men forhåbentlig har de forbedret kvaliteten siden, for jeg craver altid deres lune cardigans. jeg kan generelt li’ alt, hvad de laver – ofte lidt farligt:)

    Svar
  2. Snullemor

    Det ligner jo en forårsdag… man skulle ikke tro det var december når man ser de billeder… i modsætning til for præcis en uge siden, hvor jeg satte et snestormsbillede på min blog… underligt!

    Svar

Skriv en kommentar