Dagens: Juletræ

Et par billeder fra i formiddags, hvor vi var på julevisit. Lige om lidt smutter jeg i traveskoene, og så går vi til kirke. Derefter skal vi hjem til mine svigerforældre, og så kan julehyggen for alvor gå i gang med Disneys juleshow, klejner, andesteg og hele molevitten. Det kan bare komme an, jeg er klar!
Kjolen er ny og fra Cos i det lækreste merino uld. Den bliver vist standard uniformen for mig her i juledagene, tror jeg. Muligvis tilsat mine nye guld-glimmer-strømpebukser fra H&M, hvis ikke ligheden med et juletræ så bliver alt for slående.
Ha’ en dejlig juleaften fyldt med mad, tændte lys, gaver, salmer og rare mennesker omkring jer, og gør jeres til at bidrage til den gode stemning, så alle har det godt denne aften.

18 tanker om "Dagens: Juletræ"

 1. Anonymous

  Du kunne aldrig ligne et juletræ, søde Ida – din stil er altid subtil og nedtonet og meget, meget lækker :-) Glædelig Jul og tak for mange inspirerende stunder i dit selskab … Kh et cetera ( som ikke kan kommentere med navn og URL på iPad’en og derfor må vælge anonym ;)

  Svar
 2. Lou

  Den er da virkelig lækker den strik og merino uld, ja så bliver det ikke bedre – den gad jeg også godt fejre juledagene i! Vi må lige se den med guldstrømperne også..
  Glædelig Jul kære Ida :)

  Lou

  Svar
  1. Ida

   Jeg kan godt huske, at du havde noget grønt Cos på, men jeg huskede det faktisk som kortere… Men du oser jo langt væk af god smag, så jeg er bestemt ikke ked af at “deles” :)

   Svar

Skriv en kommentar