1. december

Hold da fast, hvor vi har fået skudt december måned i gang med et brag! Det kan ikke andet end at blive en fest uden lige frem til jul, og jeg glæder mig til at deltage i løjerne sammen med jer.
Igår blev min egen julestemning for alvor skudt i gang med et roadtrip ned igennem det let snedækkede Jylland i selskab med to dejlige veninder, bla. hende her. Vi besøgte designskolen Kolding, hvor vi kiggede hos de studerendes små boder. Jeg var beskeden med mine indkøb, men måtte alligevel have tyven Frede fra det sidste billede med mig hjem. Bagefter lagde vi turen forbi det gamle statsfængsel i Horsens, hvor en række kunsthåndværkere holdt julemarked i de gamle celler. Endnu flere fristelser, og også lidt flere indkøb.
Nu vil jeg kaste mig over julepynten. Kasserne har været fundet frem siden sidste søndag, men tiden har ikke været til at få noget op og frem. Nu skal det være, så hele hytten er klar inden det første lys i adventsstagen tændes i eftermiddag. Jeg vender tilbage i aften med en vinder af Avvento stagerne. Ha’ en dejlig første søndag i advent.

13 tanker om "1. december"

  1. Ida

   Det tror jeg desværre ikke, og i hvert fald ikke præcis magen til, for de er alle unikke. Designeren hedder Linea Lund Hjorhöy.

   Svar
 1. Karina

  Neej nåede I også forbi Horsens:-) fedt I kom og støttede det nye (og forhåbentlig blivende) julemarked. Håber også det var godt i Kolding. Ville selv så gerne have været dernede og se, det må blive til næste år:-)

  Svar

Skriv en kommentar