Tak

Jeg er lige landet efter en lang arbejdsdag, men kan ikke lade være med at kigge ind for at sige tak for alle jeres søde og yderst konstruktive kommentarer som er tikket ind dagen igennem. Hver og en er læst og højt skattet, og de fortjener et værdigt svar, hver og en. Jeg har verdens bedste læsere! Tak for jeres opmuntring, tiltro og søde ord. Apropos lyspunkter: Min elskede cola light er heldigvis helt igennem tilladt.

En tanke om "Tak"

  1. Grønspætte

    Hej Ida

    Hvor er det bare sejt, at du står frem. Ved desværre også selv, hvordan det er at have PCO, og det kan bare være rigtig træls, ændringerne kræver ihvertfald lige noget tilvænning. Der findes efterhånden flere bøger om emnet bl.a.”Spis dig i balance” og “Spis dig gravid”, den sidste er ikke kun for gravide eller dem, der vil være det, der er også opskrifter i bogen og viden omkring PCO. Skulle du få brug for det, så er du velkommen til at låne bøgerne af mig, hvis de ikke er til at få fat i på biblioteket.

    God weekend. KH. Lene

    Svar

Skriv en kommentar