Peberkagebagning

Min søndag blev brugt i Århus, i Julias charmerende Cupcake fabrik. Der blev bagt peberkager og dekoreret på livet løs, mens snakken gik lystigt. De indbudte damer leverede godt selskab, mens vores værtinde diskede op med en fornem goodiebag. Knastørre kager bagt på mandelmel – men de blev pyntet efter alle kunstens regler.

27 tanker om "Peberkagebagning"

 1. Anya PhiasRum

  Sikke en super hyggelig søndag..:) er vild med mumi kagerne.. især lille my:) ska se om jeg kan finde sådanne forme.. dejlig blog du har, har lige sat mig på som fast læser.. kig forbi mig hvis du har lyst, jeg har lige sat gang i en lille ekstra jule give away:) kh. Anya

  Svar
 2. -

  Nu har jeg ledt og ledt… Men jeg kan ikke finde det der fine sølv-“guirlande”-halløj der er brugt til adventskransen. Kan du mon hjælpe? Det ser nemlig super fint og enkelt ud, og jeg bliver simpelthen nød til at stjæle ideen! :o)

  Svar
  1. Ida

   Hej!
   Det er jo ikke min adventskrans, men Julias, så jeg ved det ikke. Men umiddelbart forestiller jeg mig, at man kunne være heldig at finde det i et supermarked. Eller måske en hobbyforretning?
   Mange hilsner
   Ida

   Svar

Skriv en kommentar