På min ønskeseddel

Viskestykker fra Designletters, cardigan fra Cos, lampe fra &Tradition
Olie fra Kiehls, strikkjole fra Cos, brødkasse fra the Oak men

Vase fra Ditte Fischer, sweatshirt fra Cos, øreringe fra Caia of Sweden
Alle ovenstående ting måtte meget gerne ligge under træet juleaften. Og synes egentlig, der er nogle klare tendenser, selvom collagerne spænder over både tøj, smykker og pynt til hjemmet. Jeg bliver vist aldrig en af dem som leger klæd ud og kan prale af en flamboyant stil, det er jeg alt for plain jane til. Lidt grå, lidt sort, lidt afdæmpede nuancer, lidt natur og enkelt, funktionelt design. Sådan kan min stil åbenbart sammenfattes, hvis man skal vurdere det udfra mine ønsker. Det er jeg egentlig ikke ked af, for det er til gengæld garanti for, at gaverne vil bringe glæde i lang tid fremover.

17 tanker om "På min ønskeseddel"

 1. Michelle

  Det er også nogle rigtig lækre ting, du ønsker dig, og jeg ser ingen “plain jane” – jeg ser stilsikker og lækker stil! Selv kan jeg nok godt være lidt flamboyant (elsker i øvrigt det ord!), men jeg drages også af det mere rene og enkle. Jeg har dog ikke et 100% stilsikkert gen – jeg kan simpelthen lide alt for mange ting og farver, hehe.

  Øreringene er særligt fine – jeg tænker om de mon kan fåes (eller laves om til) clipsøreringe? Jeg har nemlig ikke huller i ørene.

  Svar
  1. Ida

   Jeg ved det, har været inde og gramse på alle tre ting ;) Faktisk vil jeg mene, at de er på “kan ikke leve uden” niveauet.

   Svar
 2. Mette

  Dejligt med langtidsholdbare ønsker, Ida :) Jeg bliver også altid særligt glad for gaver “til hjemmet” (for nu at lyde som en sand husmor ;), fordi jeg ved, at jeg vil glæde mig over dem rigtig længe. Til jul har vi haft både Milk lampen og Ditte Fischer vasen i to år og jeg er stadig lige glad for dem, så jeg kan godt bekræfte dig i de vil bringe glæde i lang tid :)

  Cos sweateren ser i øvrigt ret fristende ud ;)

  Svar
  1. Ida

   Jeg føler også altid et særlig behov for at mine gaveønsker skal være særligt langtidsholdbare, fordi det er noget helt særligt at få noget foræret, fremfor at købe dem selv.

   Svar

Skriv en kommentar