Karolines

I lørdags tilbragte jeg en dejlig aften hos Karolines køkken i selskab med en flok søde bloggere.
Karolines fyldte rundt, men i stedet var det os, som blev forkælet. 

Karolines køkken er der, jeg søger opskrifter på træfsikre klassikere, så det var til min store overraskelse, at det var deres spændende, alternative udgaver af varm chokolade med ingefær og tabasco og bagte rodfrugter med brombær og vaniljedressing, som var mine store favoritter. Med os hjem fik vi afsindige mængder af mejeriprodukter, som jeg straks har omsat til brød bagt med kvark, flødelegeret kartoffel/pastinasuppe og flødekarameller.

10 tanker om "Karolines"

 1. Guapizimo

  Ej hvor hyggeligt, jeg er nærmest vokset op med kogebøgerne fra Karolines køkken og det er også oftest der jeg henter ny inspiration eller finder nogle af de gode gamle opskrifter frem :)

  Svar
  1. Ida

   Der er altså heller ingen som slår deres kartoffel/porre suppe! Der er nogle evergreens i deres repetoire, ingen tvivl om det.

   Svar
 2. dankebaar

  Åh jeg er så ÆRGERLIG over at jeg ikke ku deltage! :-( Elsker også Karolines opskrifter og det ser ud som om det var en rigtig god aften I havde. :-)

  Svar
 3. Fie

  Helt enig- med opskrifter fra Karolines Køkken går man aldrig helt galt i byen… Desværre fik jeg slet ikke sludret med nogen fra “dit” bord?! – håber på at blive inviteret igen;-)

  Svar
  1. Ida

   Jeg nåede overhovedet heller ikke at snakke med andre! Lidt ærgeligt.
   Jeg har i hvert fald fundet et par nye favoritter som skal afprøves herhjemme.

   Svar

Skriv en kommentar