Julekonkurrence: Kähler Avvento stager

Da Avvento stagerne blev lanceret for to år siden blev de revet væk og ventelisterne var svimlende lange. Jeg forstår det udemærket, for Avvento er nyt og anderledes julepynt som fungerer både alene eller som del af mere traditionelle juletableauer med nisser, snelandskab eller skovens dyr. Det er spændende, at designet i den grad er skåret ind til benet, men stadig tydeligt refererer til grantræer. Enkeltheden gør dem samtidig alsidige, og de kan styles på utallige måder. Jeg er fx blevet inspireret af at kigge hos Julia, Ulla og Karen, som alle har gjort det super fint og personligt.

Som optakt til første søndag i advent udlodder jeg nu et sæt med fire Avvento stager fra Kähler. Perfekte som forsinket adventskrans, i samlet flok i vindueskarmen, eller hver for sig sammen med noget af dit yndlings julepynt fra gemmerne. Alt du skal gøre for at deltage er at lægge en kommentar til dette indlæg inden søndag kl. 21. Hvis du kommenterer anonymt, skal du skrive din mailadresse, så jeg kan kontakte dig.

Som del af mit samarbejde med firmaet har jeg set modtaget et tilsvarende produkt.

273 tanker om "Julekonkurrence: Kähler Avvento stager"

 1. Frøken Lyngsø

  Jeg synes de stager er så fine, og små, har jeg sagt fine?

  Hvis du selv er i gavehumør, kan du kigge over på min blog og deltage i min give away, hvor du kan vinde et sæt af mine håndlavede, grinende nisser – en ikke alt for traditionel julepynt!

  Svar
 2. Anonymous

  Jeg er vilde med dem. De er så fine og moderne – men alligevel så tidsløse!
  Desuden er jeg VILD med din blog Ida. Jeg er fast læser og nyder lige at tjekke op hver morgen for at se, om du har lagt noget op :) Du inspirerer mig!

  De kærligste julehilsner fra
  Christina Zinck
  christina@jzz.dk

  Svar
 3. Annchen

  Du lægger hårdt og lækkert ud med din december-hygge-giveaways..;)
  Jeg ville da elske at vinde dem – har heller ikke lavet adventshalløj endnu, så det ville være perfekt..;)
  Kh Anne

  Svar
 4. AD

  Uh dem vil jeg også meget gerne vinde. Alt vores julepynt er pakket ned fordi vi står midt i en flytning, så disse her ville være skønne at vinde lige nu så ungerne (og os voksne) alligevel får lidt pynt i år…

  Svar
 5. Anne

  Jo tak, sådan nogle har jeg drømt om de sidste par år, men de er desværre endnu ikke flyttet ind. Og har endda ikke nogen adventskrans :(

  KH

  Svar
 6. Anonymous

  Jeg vil såååå gerne vinde dem, de står på ønskelisten og drømte også om sidste jul :-/ bugdet er ikke så stort eftersom jeg er på barsel og min mand desværre blev fyret for 3 måneder siden. Så jeg synes jeg fortjener lidt forkælelse efter modgang i livet :-) God 1 december i morgen – Så er det Juuuuul ;-) Jule hilsner Louise – Louise@riisberg.nu

  Svar
 7. Maria

  Jeg elsker dem, de er så fine! Jeg har en aftale med Mingus om at vi skal lave et lille nisselandskab, så det ville være helt perfekt med en skov af smukke grantræer.

  Rigtig god juleweekend

  Svar
 8. Anonymous

  De er så fine og må meget gerne være med til at pynte blandt mit juledeko.
  God weekend.

  Helle Dreier
  helledreier(snabela)hotmail.com

  Svar
 9. Marie-Louise

  De fine stager ville jeg gerne kunne pynte op med. Det er skønt med noget nordisk blandt alle de ‘helt forkerte’ ting man kan købe her i Schweiz. Så jeg krydser fingre. :-) marie-louise @ zenger.org

  Svar
 10. Jeanette Hegaard Hansen

  Vores julebudget til nye pynte-hygge sager er ikke eksisterende i år :(, sådan er det når der er andre huller der skal fyldes. Og vi overlever fint , ingen klager herfra.
  Så selvfølgelig kunne det være skønt at vinde disse fede træer :)

  Svar
 11. Ann

  Uh, dem vil jeg rigtig gerne vinde. Har ønsket mig dem siden de kom frem, men har ikke været heldig endnu. Jeg elsker at de er så enkle, men kan kombineres på så mange måder – og i år har jeg endda tilføjet de grå til ønskelisten – men de grønne er nu mest julede. Ih, jeg håber jeg er heldig!

  Svar
 12. Cecilie Damm Gormsen

  De er bare så flotte! Jeg har sukket, jeg har tigget, jeg har bedt om at vi ikke kunne have dem derhjemme….. men min kære kæreste deler ikke min passion for Kähler! Hvis jeg nu vandt dem, så havde han ikke et valgt om at de skulle pynte i vores vindueskarm :)

  Svar
 13. Anonymous

  De er bare SÅ fine!! Har længe haft et godt øje til disse stager – så håber jeg vinder! Og ved lige hvor de skal stå;-)

  – Christina (ckoldtoft@yahoo.dk)

  Svar
 14. Anonymous

  Jeg vil elske at vinde disse til adventslys og julepynt:) er lige begyndt og læse din blog, og jeg er allerede fan:) vh Monica Nielsen (monicanielsen_91@hotmail.com)

  Svar
 15. Anna Svenning

  Ja, de er bare superfine. Jeg har selv haft kigget på dem flere gange. En enkelt har jeg stående – den fik jeg af svigermor sidste jul. Men den er lidt ensom – og de er nu finest sammen – så jeg vil gerne deltage i konkurrencen:-)

  Kh
  Anna/laralil

  Svar
 16. Klassisia

  Jeg vil rigtig gerne være med i denne lækre julekonkurrence. Har gerne villet have de fine stager siden de kom frem, men har bare aldrig fået dem købt :)

  Kh Shina

  Svar
 17. Finurligefinesser

  Ajm, de er simpelthen så VILDT smukke, og så lækkert du har stylet og fotograferet dem. Jeg vil meget gerne deltage og krydser fingre for at stagerne kommer hjem til mig :-)
  Mange hilsener

  Mette

  Svar
 18. Anonymous

  Vi har afskaffet julegaverne i år blandt de voksne, så synes, det vil være topluksus at blive forkælet med en lille Kähler-skov. Vh Rikke

  rrmontanus [@] hotmail [.] com

  Svar
 19. Heebaz

  Krydser fingre for, at jeg er den heldige. De er super skønne – og der er plads til flere stager herhjemme, selvom der også har sneget sig nogle af de nye Cono stager ind ;)

  Svar
 20. Nadia WH

  Den konkurrence kan man da ikke smutte udenom. Synes at stagerne er så fine og især den lille grønne, vil passe godt ind i min vindueskarm her i december.
  Glædelig 1.advent på søndag :-)

  Svar
 21. Louise

  Jaai har ønsket mig dem lige siden de kom ud, monstro jeg er heldig nok til at vinde dem eller få dem i år? Muligheden burde være der, eftersom jeg også har fødselsdag i december, men har altså ikke været heldig nogle af de andre år :-) hilsen Louise louiseoest@hotmail.com

  Svar
 22. Kristina

  Ih dem vil jeg også rigtig gerne vinde – sikke en fin præmie!! – jeg er ikke en af dem som giver så meget lyd herinde – men følger trofast med i din fine blog – og bliver altid inspireret!!:)
  Mvh: Kristina:)

  min mail er: kristina_7800@yahoo.dk

  Svar
 23. Mette Melchiorsen

  Elsker at bringe naturen ind i hjemmet!! At de lækre træer er af porcelæn, gør kun, at jeg rent faktisk ville kunne holde dem i live! :)
  – Mette (mette-km@hotmail.com)

  Svar
 24. Laura

  uh, disse lækre træer står meget højt på min “ting jeg ville ønske jeg havde”-liste. Så jeg håber at jeg er den heldige vinder. :O)

  Glædelig 1. december.

  Laura B (LaH09@live.dk)

  Svar
 25. Sigrun

  Er meget gerne med i lodtrækningen om disse fine juletræer. Er sikker på de vil stå flot og være medvirkende til merhygge i vores nye hjem, som vil stå indflytningsklart netop til jul:-)

  Svar
 26. 1i11e.1u11e

  Nu har vi brugt adskillige kilometer frustration, suk, tung vejrtrækning, rynkede pander og for nogens vedkommende tillige nattesøvn og minder om barndommens mobberier.. I spandevis af ord er skrevet med udgangspunkt i personlige statesments.
  Der tænkes på bloglands debat:
  ER DET OK MED SPONSOREREDE GIVE AWAYS?
  Enhver er sin egen blogs herre. Så man vælger selv sin sponsorpolitik:)
  Men publikum har stemt:)
  Jeg synes dog din fine og delikate og velfotograferede og positive giveaway er svaret på alle spørgsmål…..du har det ultimative svar: VI ELSKER GIVE AWAYS. SPONSOREREDE ELLER EJ. VI TIGGER OG HIGER EFTER DEM…SAVLER OVER DEM OG JUBLER I SKY, HVIS VI SKULLE VÆRE SÅ HELDIGE AT VINDE.
  Og jeg vil gerne være med og allerede nu er jeg begyndt at drømme om at vinde din fine SPONSOREREDE gevinst. Tak for invitationen til at deltage.
  HIlsen Marlene, 1i11e.1u11e@hotmail.com

  Svar
 27. Helle

  Jeg har flere gange kigget på disse stager som i sandhed er enkel, men stilren julepynt. Er dog endnu ikke nået til at købe dem, så at vinde din konkurrence ville være helt fantastisk. Du ønskes en rigtig glædelig jul.

  Svar
 28. Anonymous

  Hvis jeg blev den heldige ejer af disse smukke stager, ville de få lov at stå fremme alle årets 12 måneder. Man pakker da ikke skønhed væk i kasser vel? ;)
  1012247@ucn.dk

  Svar
 29. Frk.Ditte

  Dem vil jeg også gerne have fingrene i! Har set dem i så fine sammensætninger i Blogland.
  Desuden så vil jeg gerne vide hvor du har skaffet den der gren med lysholderne fra? Er den hjemmelavet? Og i så fald, kan du så huske hvor lysholderne er fra?

  Hilsen Ditte

  Svar

Skriv en kommentar