Hverdagslykke: Lyspunkter i November

Årets første hyacinter har fundet deres plads. Jeg nyder at tænde stearinlys, men er knap så begejstret for det gullige skær, de ringe lysforhold giver billeder på denne årstid.

Glimmer til fusserne fra Gina Tricot, og et par i en lysere sølv fra Selected. Perfekte til de julefrokoster, hvor jeg trækker i bukser, så de kan titte frem i stilletterne.

Cafe Langhoff og Juul i Guldsmedegade i Århus var en særdeles positiv oplevelse, da vi spiste frokost der i lørdags. Cafeen var ikke bare pæn med pæn på, deres mad er også økologisk, velsmagende og til helt almindelige cafe priser. Virkelig et besøg værd! Og så måtte vi have Sofus tiggeprins med indenfor, og et hvert sted som er hundevenligt, får en ekstra stjerne i min bog.

13 tanker om "Hverdagslykke: Lyspunkter i November"

 1. Julia Hausfrau

  Hyggelige billeder. Jeg elsker også stearinlys, men ja, det gule lys er ikke så fint. Ved ikke om du bruger et redigeringsprogram i forvejen, men ellers kan jeg virkelig anbefale PicMonkey. Der kan du nemt og hurtigt redigere og fx give billederne et køligere skær, og vupti så er det gule væk. Og så kan du hurtigt mærke dine billeder og anpasse dem præcis til bloggens bredde :)

  Svar
  1. Ida

   Jeg har et redigeringsprogram, men orker sjældent at bruge det. Det er så omstændigt, og så bliver mange billeder også redigeret sønder og sammen, synes jeg.

   Svar
 2. Maiken

  Mmm, det ligner rendyrket hygge. :)

  Min blog lider altså også gevaldigt under at jeg ikke er hjemme til at tage billeder i de lyse timer. :(

  Svar
  1. Ida

   Ja, det må lige være en cafe for dig! Jeg har til gengæld skrevet mig dit tip om Memphis road house bag øret.
   Det er da en ret behersket form for glimmer, synes jeg ;)

   Svar
 3. Fru Schou

  Glimmerstrømper holder 100!! Jeg har et par fra Topshop der nok er 10 år gamle…. Man kan altid lige finde en anledning til dem:-)
  Lækkert sted I har spist:-) Deres smørrebrød er verdens bedste, især den med flæskesteg!!

  Svar
 4. taburetten

  Ih altså den cafe har jeg da slet ikke bemærket selvom jeg går forbi flere gange om ugen. Den skal da prøves snarest mulig, går ud fra man også må tage en baby med når man må tage sin vuffi med ;-D /Ida

  Svar

Skriv en kommentar