Dagens: Blød søndag

Et outfit fra igår, hvor vi var til eftermiddagskaffe hos min svigerfamilie. Det var søndagstøj af den aller bedste slags, bløde, comfy bukser og lag på lag toppe. Virkelig rart sådan en dag hvor man skal sidde og mæske sig med kage, men jeg kunne også sagtens finde på at have det på til hverdag. Bukserne var Ninna så sød at tippe mig om, og de er virkelig en ny favorit. Eneste minus er en håbløs trykknap, så jeg har været nødt til at sy en ekstra lås i. De kan findes lige her.

24 tanker om "Dagens: Blød søndag"

 1. Michelle

  Åh, de er så fine og fede de bukser. jeg tør bare ikke købe bukser over nettet – jeg aner aldrig hvilken størrelse, jeg skal have.

  Du ser skøn ud i det blå søndagsoutfit.

  Svar
  1. Louise

   Hej Ida, jeg ville høre hvilken slags lås du har brugt på bukserne? For knappen på mine er faldet af igen :-( Jeg er lidt uskker på hvilken slags knap jeg skal prøve på dem for, at kunne bruge dem igen. De er jo så behagelige… Og de er også kommet i sort kunne jeg se på webshoppen :-)

   Svar
 2. Ida / Fashionlab

  De bukser har jeg også kigget på flere gange, men jeg ved ikke helt om jeg tør anskaffe dem, hvis knappen driller fra start?
  De er ellers virkelig lækre til dig og de er SÅ gode til den jakke :)

  Svar

Skriv en kommentar