Bagekursus vol. 1

Lørdag boltrede jeg mig i lækre råvarer, lufthuller og sprøde skorper sammen med Heidi på Meyers madhus’ bagekursus i Århus. Jeg havde foræret mig selv et kursus i brødbagning, og det var hver en øre værd. Dagen var hektisk, og hovedet summede med ny information, men jeg fik lært lige præcis de teknikker, jeg har manglet i mine hidtidige forsøg som bagermester i privaten.
I eftermiddag skal jeg bage med de portioner dej, vi fik med hjem, og jeg er spændt på, om det vil lykkes, når jeg er på egen hånd.

27 tanker om "Bagekursus vol. 1"

 1. Marian N. Larsen

  Jeg vil så gerne på et bagekursus hos Meyer for netop at få de gode basisteknikker. Burde have skrevet det på min ønskeseddel i år. Sejt, at du har været afsted og nu bliver den vildeste bagemesterinde hjemme =)

  Svar
 2. Mille

  Mums Ida!!, det ser så lækkert ud! Herhjemme har jeg fået at vide, at jeg er dårlig til at bage.. Og det går mig VIRKELIG på(grr), selvom jeg udmærket er klar over, at mit brød har en tendens til at blive lidt tørt… Jeg tror det vil løse sig, hvis jeg får en stor og fin køkkenmaskine der kan ælte dejen..Og måske et kursus..
  Fede billeder!

  Svar
  1. Ida

   Jeg har to fine køkkenmaskiner, men var ikke god til at bage af den grund. Pengene til sådan et kursus er helt sikkert godt givet ud!

   Svar
 3. Stine

  Må jeg spørge hvordan du fandt sådan et bagekursus, samt hvad det kostede?? Ville elske at få sådan en “oplevelse i julegave”..
  Mvh Stine B

  Svar

Skriv en kommentar