Jeg har glædet mig helt vildt til at løfte sløret for, at jeg igen i år har fået mulighed for at forkæle jer i december måned med nogle lækre sager, som I får chancen for at vinde. Hver og en konkurrence er udvalgt og inviteret indenfor på bloggen af mig, og jeg håber, de vil falde i jeres smag. I har fortjent en præmie hver og en, som tak fordi I læser med, og er så søde til at lægge rare kommentarer. De seneste måneder er der kommet rigtig mange nye læsere til, og jeg er stolt og beæret over, at I har lyst at følge med.

Blogland har de seneste uger raset med en debat om firmaernes indtog på blogs. Mit indspark i debatten er, at jeg er positiv omkring samarbejder med firmaer, og de muligheder som de fører med sig. Som ovenstående er et godt eksempel på, for uden firmaerne havde jeg ikke haft mulighed for at begave jer. Derudover er min blog i forvejen ret produkt orienteret. Jeg prøver heller ikke at føre nogen bag lyset, og markerer det derfor tydeligt, når noget er en gave.
Til gengæld bliver I ikke inviteret til debat af dette, og jeg synes ikke, det hører nogen steder hjemme at ytre sig om, hvilket indhold andre fylder deres blog med. Vi har ikke tidligere haft tradition for at blande os i og fordømme, hvad andre bloggere skriver om, hvad enten det er korsstingsbroderi, raw food eller retro stof (for nu at nævne emner som jeg selv går udenom), og jeg synes på ingen måde, det klæder os at begynde på det.

31 tanker om ""

 1. Mette

  Hørt, Ida! Tak fordi du formulerer det så godt. Jeg er fuldstændig enig og så glæder jeg mig bare til at se hvad du præsenterer for os af nye lækkerier her i december :)

  Svar
  1. Ida

   Tak! Jeg har ikke været lige så flittig som dig sidste år, og skaffet noget til hver dag, men jeg har nogle lækre sager klar til jer!

   Svar
 2. Annchen

  Glæder mig til december herinde..:) Sikke et fint billede af dig!
  Og så en stor cadeaux til det andet du skriver!! Er fuldstændig enig – men det ved du jo.. Ha’ en dejlig fredag..
  Kh Anne

  Svar

Skriv en kommentar