Regnvejrsdag

Det er i grunden en skam, at vi ikke bruger vores førstesal mere, end vi gør. Der er et dejligt lys, og på en gang luftigt og hyggeligt under skråtaget. Derfor var det her, jeg krøb sammen lørdag eftermiddag, med en sovende hund ved siden af mig i sofaen og en stak magasiner og lækre chokolader indenfor rækkevidde, mens regnen trommede på vinduerne. Chokoladen har jeg fået af Konnerup & Co, og jeg er ret godt tilfreds. Min favorit er den søde og knasende praline.

16 tanker om "Regnvejrsdag"

 1. Kira

  Hvor er det nogle utrolig hyggelige billeder :) jeg kommer helt til at drømme mig væk til den lejlighed vi aldrig fik (som også have en 1. sal), under tæpper med regn på vinduerne. Dejligt!

  Svar
 2. Pernille

  Ser super hyggeligt ud, sikke en dejlig måde at bruge en lørdag eftermiddag på!
  Har efterhånden set chokoladerne en del steder, de ser SÅ lækre ud :o)

  Svar
  1. Ida

   De er også ret gode :) Især de søde praliner, men både pistacie og orange varianten er jeg også gået hen og blevet ret glad for.

   Svar
 3. Maiken

  Lige sådan en regnvejrs eftermiddag skal bruges! Der er nu også hyggeligt deroppe…

  Er stadig enormt fristet af dit forslag i aften, så jeg prøver lige at se på hjemmefront koordinerigen… ;-)

  Svar
 4. Cecilie Astrid

  Ejjj, så sidder man her alene hjemme en fredag aften uden skyggen af slik eller godter i køkkenskabene, og så flasher du alt dit lækre chokolade. Unfair! :D Det ser pivhyggeligt ud:)

  Svar
  1. Ida

   Hej!
   Det er fra serien Arch:oak som applicata er begyndt at producere. Men jeg tror desværre kun, de har sat husene i production, ikke lysestagen.

   Svar

Skriv en kommentar