New in: Libertine-Libertine Felt

Lige siden Frede viste dette billede af Tikkie, har jeg været vildt og inderligt forelsket i strikken fra Libertine-Libertine. Helt perfekt her i efteråret som en let frakke, og guld værd til at varme en igennem den kolde vinter. Da jeg har været god til at sælge ud af garderoben både her og på trendsales, bestemte jeg, at jeg gerne måtte købe den, selvom jeg burde gemme alle lommepengene til Berlin, ahem… Da den ankom med posten var den lidt tyndere i strikken end forventet, men det gør den til gengæld lidt blødere, så den ikke står ud som et Luna telt/frakke. Strikkens struktur minder mig lidt om et gammelt gulvtæppe i vores sommerhus, men i min bog er det altså ikke nødvendigvis en dårlig ting ;) Den er selvfølgelig med i kufferten til Berlin, hvor jeg håber på, at vejret er godt nok til, at den kan bruges som frakke.
Der er afgang i eftermiddag efter arbejde, men jeg har forprogrammeret et par indlæg til jer, så bloggen ikke ligger stille hen. Ha’ det rart og nyd ferien i fulde drag!

24 tanker om "New in: Libertine-Libertine Felt"

 1. Fru Schou

  Ih hvor er den lækker Ida, jeg er sikker på du ser fantastisk ud i den;-)
  Rigtig god tur til Berlin, glæder mig allerede til at billeder derfra:-)

  Svar
 2. Rikke

  Den er bare SÅ flot! Faldt også for den med det samme da du viste den frem første gang på Instagram :)

  God tur til Jer, glæder mig til at høre om den :)

  Svar

Skriv en kommentar