New in: Angora peplum cardi

Indtil nu har jeg været meget tilbageholdende med peplum tendensen, for pasformen i de stramme jerseytoppe er slet ikke mig. Men da Stina tippede om en cardigan fra H&M trend blev jeg fyr og flamme. Enten elsker eller hader man angora, men jeg er blandt tilhængerne af det bløde materiale. Pasformen er perfect, og selv når den står åben giver den et lækkert hvepsetalje svaj. Den er blevet indviet idag, så måske der endda kan blive et “dagens” ud af det, når fotografen kommer hjem.

16 tanker om "New in: Angora peplum cardi"

  1. Ida

   Den er lækker og sidder rigtig pænt på, men som meget andet angora efterlader den sig spor overalt, og jeg mener virkelig overalt!

   Svar
 1. Snullemor

  Det smitter – jeg drog til Kbh i dag og købte den grå ; ) Man kan jo ikke få ‘hm-trend’ hvor som helst…desværre!

  Tip! Min datter siger den skal i fryseren i 24 timer, så fælder den ikke så meget… har du gjort det?

  : )

  Svar
  1. Ida

   Ej hvor godt! Den er også virkelig fin i grå.
   Jeg har hørt om tricket med fryseren, må hellere få det afprøvet. Men det er altså ikke stor slemt med denne trøje, det kunne være værre.

   Svar

Skriv en kommentar