Efterårsstemning

Med en sygedag på sofaen har det været ekstra rart at kunne glæde sig over, at jeg lørdag fik bragt lidt efterår indenfor i form af røde bær, pyntekål og Trine Finds fine funghi svampe. Jeg har i lang tid været lidt træt af vores stue, jeg er mættet af farver, retro og ikke mindst mønstret tapet, så jeg er i gang med at luge lidt ud, holde mig til en mere afdæmpet farveskala og skære ind til benet. Disse små stilleben er lige præcis, hvad jeg havde brug for.

28 tanker om "Efterårsstemning"

 1. Christine Sørine

  Er også faldet for de svampe… så der er flere på vej til parken :) og kan helt følge dig. Efter vi er flyttet hertil forsøger jeg stille og roligt at mere rene linier med noget grafisk til at spragle lidt. Retro må flyttet ind når der en dag kommer børn til :) Og god bedring!

  Svar
  1. Ida

   Tak :)
   Ja, de svampe er virkelig dejlige. Jeg er i hvert fald mættet af farver og kraftige mønstre, mit øje har brug for noget roligt at hvile på.

   Svar
 2. Snullemor

  Smukke ting og smukke lange skygger – så er det rigtigt blevet efterår : ) Ondt i halsen hører vist også fint ind under denne kategori – desværre har bacillerne også fundet vej til min hals :”(
  God bedrng til os!

  Svar
 3. Maiken

  Mmm… Jeg får lyst til at gå i krat efter fine efterårsgrene jeg kan hive ind. I smukt keramik bliver det ikke finere.

  Svampene har jeg også spottet i boligmagasiner for et stykke tid siden. Hvor har du købt dem? Så vidt jeg kunne se på hjemmesiden er der ikke rigtigt butikker i Aalborg som sælger dem (endnu)…

  Svar
  1. Ida

   De her grene er faktisk fra Nøvling grusgrav :)
   Svampene er købt i Brdr Sørensens nye butik, de har et rigtig godt udvalg.

   Svar

Skriv en kommentar