Dagens: Variationer over samme tema

Ja ja, jeg ved det godt, Libertine-Libertine strikken igen! Men den var altså bare helt perfekt til vejret i Berlin, så jeg havde den på hver dag, hele tiden. Et af mine få Berlin køb var cashmere tørklædet fra Cos, og det bliver vist en eviggod klassiker i min garderobe. Følelsen, når man tager det på, er i hvert fald hver en euro værd, det er ren luksus. Resten kender I; grånistret bluse fra Cos sammen med lidt mørkere grånistret nederdel fra Moss Copenhagen.
Jeg er færdig med at sortere mine billeder fra Berlin og er ved at strikke nogle indlæg sammen. Jeg vil ikke skrive ret meget om turen, men skal nok lave links, så I kan finde frem til det, hvis I ser noget som ser spændende ud.

20 tanker om "Dagens: Variationer over samme tema"

 1. Trine Bruun

  Et virkelig lækkert sæt. Wow! Har selv haft kig på tørklædet et par gange.. Sikke en skøn kvalitet, der med sikkerhed er en holdbar investering. Det kan jeg godt forstå, at du er faldet for. (:

  Svar
  1. Ida

   Det klædte på en måde byen godt med lidt efterårsfarver. Jeg ved ikke, om jeg har noget nyt at bidrage med, men man kan da håbe :)

   Svar
 2. Michelle

  Juhu – jeg glæder mig til at se Berlin fra dit POV. Og så er den Libertine-Libertine sag nu ret så lækker. Mmm.. gråt i gråt – I like!

  Svar
 3. Differentia

  Dén strik kan jo heldigvis godt tåle at blive vist igen og igen.. Den er også et kæmpeønske her, desværre er budgettet her ikke til investering i strik, så jeg sidder og savler på sidelinien :-)

  Svar

Skriv en kommentar