Dagens: Skovhugger

Igår besøgte vi Frugthaven for at plukke æbler, og i bedste Lumber jack stil var jeg trukket i både camouflage, skovmandsskjorte og grove støvler. Vi måtte ellers beherske os mht. mængden af æbler, vi plukkede, for der er grænser for, hvor mange æbler vi kan spise, inden vi tager til Berlin på fredag. Jeg glæder mig helt vildt til at gense byen og have endnu bedre tid end sidst til shopping, kaffe, slentreture og lækre restauranter.
Weekenden begyndte ellers rigtig træls. Jeg havde købt en ansigtsbehandling igennem Downtown, men det viste sig at blive en rigtig dårlig oplevelse. Dybderensen er altid ubehagelig, synes jeg, men denne gang var det helt galt. Det som skulle forestille at rense ud har efterladt min hud ømskindet, rødmosset, uren og med adskillige sår, selv her flere dage efter. Simpelthen så træls! Jeg plejer ellers at elske ansigtsbehandlinger, men det her har jaget en skræk i livet på mig.

27 tanker om "Dagens: Skovhugger"

 1. linda;

  Æv, det lyder som en ubehagelig oplevelse. Jeg håber, du ved, at du altid kan ringe ind til Downtowns kundeservice og få dine penge igen. Og så skal den behandler selvfølgelig ikke på siden igen – det er smadderuheldigt!

  Svar
  1. Ida

   Jeg vidste slet ikke, jeg havde den mulighed, men det tror jeg da, at jeg vil gøre. Hun var i hvert fald ikke ret dygtig, og min hud har lignet noget, der er løgn. Tak søde Linda :)

   Svar
  2. linda;

   Det skal du virkelig gøre! Jeg håber i det mindste, du får en god oplevelse, når du ringer ind til mine support-kollegaer:) Og så lidt da – jeg ville have ønsket, du var det foruden.

   Svar
  3. Ida

   Jeg kom sent hjem idag, så endte med at sende en besked via kontaktformularen i stedet. Håber det er lige så godt. Jeg sætter i hvert fald stor pris på dit tip – og det er altså på ingen måde Downtowns skyld, at det ikke var godt.

   Svar
 2. Maiken

  Det er da en skovhugger som klart trækker op på gennemsnittet. :D Dejligt at se du har fået nederdelen i brug. Er enormt glad for mine, som bliver flittigt brugt.

  Heldige dig at du skal til Berlin igen. Gad godt at gense byen snart. Tager I fly eller bil derned?

  Svar
  1. Ida

   Vi flyver, det er rigtig billigt. 1500 kr for os to tur/retur fra Aalborg.
   Nederdelen er faktisk fra Moss Copenhagen, men er efter samme princip som dem, vi syede.

   Svar
 3. Anonymous

  Uh nej. Har selv dårlige erfaringer med at shoppe mellem ansigtsklinikker. Har du fundet en klinik der kan lave god udrens, så hold godt fast i den, for de hænger ikke på træerne. Det kræver lang erfaring at lave udrensning, som ikke efterlader sår. Kan anbefale Skanderborg Hudpleje: ejeren er fantastisk dygtig (det er godtnok lidt langt for dig, men toget holder lige udenfor).
  ps. du ser super godt ud i skovlooket :-)
  Rikke

  Svar
  1. Ida

   Ja, det er nok lidt for langt væk ;)
   Selvfølgelig burde man holde sig til et enkelt sted, men når jeg benytter mig af downtowns tilbud føler jeg, at jeg får valuta for pengene, og så får jeg netop gjort det.

   Svar
  1. Ida

   Det kan klart anbefales! Sæsonen for selvpluk varer vist et par uger endnu, men man kan stadig købe æbler derude hele vinteren.

   Svar
 4. Anonymous

  Hej Ida
  Jeg kan også anbefale Son. Hun har netop åbnet egen klinik under navnet SonShine på Boulevarden 33. Hun er simpelthen så dygtig.

  Hilsen Tanja

  Svar
 5. Jannie

  Hvor er du flot :) Er ny læser her, men vil blot rose dig for en fed blog :) Hvor er din nederdel fra?
  :-) Jannie

  Svar

Skriv en kommentar