Dagens: Leo galore

Sweat: Minimum (meget gammel) Jeans: Dorothy Perkins Taske: Libertine-Libertine

Dagens fra sidste onsdag som bød på familiemiddag og gåtur med Sofus. Elsker de efterårsdage hvor luften er sprød og frisk, men inden kulden tager fat.
Bukserne er nye og fra Dorothy Perkins og jeg er umiddelbart rigtig godt tilfreds med kvaliteten i forhold til prisen. Bordeaux leo jeans er helt sikkert ikke et langtidsholdbart køb, men lige nu synes jeg at de er fede, og de har heldigvis ikke kostet noget særligt. Nogle ting er gode at spendere på, trend baserede køb som disse er ikke.
Tasken fra Libertine-Libertine har fristet mig på flere netshops, især efter at Line åbnede mine øjne for, at jeg manglede et net i min taskesamling. 400 kr er dog i overkanten, men jeg var heldig på trendsales, og så var det bare om at slå til. Det kan til gengæld godt have en lang levetid, tror jeg, fordi kvaliteten er i orden og farveholdningen en god blanding af rolig og udfordrende; det beige er klassisk, mens det blå kan tilføje lidt tiltrængt spræl til et hverdagssæt.

10 tanker om "Dagens: Leo galore"

    1. Ida

      Nu har de for alvor været i brug, og jeg synes faktisk, de er rigtig store. Ville ønske, jeg havde taget dem en størrelse mindre end normalt.

      Svar

Skriv en kommentar