Dagens: Keeping warm

Dagens fra igår, hvor vi udnyttede det flotte solskin til en tur i skoven. Med de temperaturer, vi har haft de sidste par dage, var det i sidste øjeblik, at jeg fik købt en ny vinterfrakke i Berlin. Valget faldt på denne fra Cos, helt enkel og uden nogen form for detaljer, og i det blødeste uld. Jeg havde virkelig svært ved at bestemme mig for, hvad jeg skulle have i år, men er rigtig glad for, at jeg fandt denne. Fordi den er så enkel, kan den sættes sammen med hvad som helst, og der er ingen sæsonbestemte detaljer, man kan nå at blive træt af.

25 tanker om "Dagens: Keeping warm"

 1. Fru Schou

  Sikke en lækker frakke Ida, den skal du nok blive glad for i mange år! Jeg har selv en grå uldfrakke fra COS som er 4 år gammel, og jeg elsker den stadig!

  Svar
  1. Ida

   Ja, den kan jeg godt huske, at du har vist. Jeg tror også, at det her var et godt køb, især hvis kvaliteten gør den langtidsholdbar.

   Svar
 2. Snullemor

  Den købte jeg også…og tænkte at jeg ville have den på i teateret. Det var bare den første tanke jeg fik, jeg ved ikke hvorfor. Måske fordi der er noget klassisk og kultiveret over den.
  : )

  Svar
  1. Ida

   Ej hvor sjovt :) Jeg føler mig også vældig ladylike, måske fordi den har sådan en fin pasform som kan minde en smule om en kjole.

   Svar
 3. Ann

  Nøj, hvor den klæder dig. Helt enkel og fin. Det er et super køb. Elsker din stil – du er god til at sætte outfits sammen!! Og ja, i sidste øjeblik var det vist. Det er virkelig koldt nu!

  Svar
 4. ulla

  Jeg er ret vild med din jakke. Super fin og elsker at den er helt enkel, klassisk og uden dikkedarer. Den klæder dig virkelig flot. Godt valg:-)

  Svar

Skriv en kommentar