Dagens: Grangrøn

Et par billeder fra forrige uge, hvor vi var inviteret til middag hos nogle søde venner. Som sædvanligt var vi sent på den, så det blev en smule forjaget, typisk os! Blusen er et nyt køb fra Cos, og jeg er helt vild med farven og de rå kanter. Kvaliteten i 100% bomuld er jeg til gengæld ikke overbevist om, det fungerer bedre for mig med fx. modal. På fødderne havde jeg mine nye heels, som jeg langsomt bliver bedre til at gå i – men hverdagssko bliver det altså aldrig og hurtigløber er jeg heller ikke i dem.

21 tanker om "Dagens: Grangrøn"

 1. Maiken

  Jeg var SÅ tæt på at købe en flaskegrøn bluse (og taske…) sidst jeg var i COS, men havde allerede dynget så meget på disken at jeg besindede mig. Men nu spøger den flaskegrønne igen. Er det samme style som den grånistrede bluse jeg viste? Det ser sådan ud.

  Høje hæle klæder ethvert outfit (selvom jeg selv er dårlig til at få dem på) – og dette er ingen undtagelse. :)

  Svar
  1. Ida

   Ja, det er samme model som den neonnistrede, men bare lidt tyndere i kvaliteten. Det fungerede ikke for mig, så faktisk er den allerede solgt videre ;)

   Svar
 2. et cetera

  Farven er da totalt lækker på den trøje – og så stylet lige efter min smag … Jeg har forresten også en Essie neglelak, der kalder højt på præcis dén grønne – men jeg forstår totalt dine indvendinger mod kvaliteten, Ida – det ville hellere ikke fungere for mig, så jeg må nok lede videre efter grangrønt … men godt så det altså ud :-)

  Svar
 3. Stine

  Den har en vildt lækker farve den bluse! Jeg får helt lyst til at tilføje lidt grønt til garderoben :) Men jeg plejer også at være lidt skeptisk overfor 100% bomuld.

  /Stine

  Svar

Skriv en kommentar