Dagens: Fall colors

Som jeg skrev igår, indviede jeg min nye cardigan. Sammen med en sort t-shirt og nederdel i mørkegrå uld udgør den vist et sæt, som godt kan gå hen og blive en favorit i efteråret. Næste gang skal den afprøves til jeans og tages i en lidt mere rå retning. 
Jeg er på vej ud af døren for at tage i biffen. Det er tredje gang på to uger, hvilket er et sikkert tegn på, at efteråret er kommet. I aften skal vi til premieren på Searching for sugarman, en film om rocklegenden  Sixto Rodriguez, som Politiken belønnede med 6 hjerter idag. Jeg glæder mig til øl, ørehængere og en medrivende historie.

22 tanker om "Dagens: Fall colors"

 1. Stine

  Hvor er cardiganen bare flot på! Og den farve klæder dig virkelig godt. Det er i det hele taget et rigtig lækkert outfit :)

  Rigtig god tur i biografen!

  /Stine

  Svar
 2. agtigt

  Så god til dig, også farven. Og en rigtig god ide at sætte den til en draperet tubenederdel! Det bliver jeg nok nødt til at gøre efter;)

  Svar

Skriv en kommentar