Berlin: Monday

Vi besøgte holocaust mindesmærket, som vi ikke nåede sidst.

Spiste lækre og billige foccacia sandwich hos Maialino, inden vi kastede os over Mittes shopping muligheder.

Pustede ud med brownie cheesecake hos Barcomis.

 Spiste god, men ikke lige så god som sidst, mad hos Monsieuer Vuong.

Og rundede aftenen af på hyggelige Weinerei Forum, hvor man kan forsyne sig af stedets udvalg af vin, og betale i døren, hvad man synes, det har været værd.

5 tanker om "Berlin: Monday"

 1. Maria

  Skønne berliner-tips, nogle kendte og andre spændende nye. Har du mon også tips til hoteller i en rimelig prisklasse? Vi overvejer nemlig snarest en berlinertur og er klar til gode input.

  Svar
  1. Ida

   Det har jeg helt sikkert!
   Det billigste er Ostel, som er indrettet som en lille DDR tidslomme. Ingen kan slå prisen, det var nydeligt og rent, og så var det jo også lidt sjovt. Ligger i en kedelig del af Friedrichschain, men med station lige udenfor døren, så det var super nemt at komme rundt. Bed om et af værelserne på 1. Sal ovenpå receptionen, så kan I have wifi på værelset. Men det er træls, at der ikke er køleskab. Men man får jo hvad man betaler for, sådan helt generelt.
   Denne gang boede vi på IMA loft apartments. Rigtig fedt! Vi havde en lille lejlighed med alle de bekvemmeligheder, vi havde brug for: tekøkken, skab, lækkert badeværelse, sofa osv. Vi boede to, men man kunne nemt være tre der, i den størrelse lejlighed. Ligger lige ved den livlige Oranienburgerstr. i Kreuzberg, så hvis vi havde været ude i området om aftenen kunne vi bare spadsere hjem. Dyrere end Ostel men også en hel del mere lækkerhed.

   Svar

Skriv en kommentar