Selected halskæde

Hver gang jeg har vist ovenstående halskæde fra Selected på bloggen, er I flere der har spurgt til den. Og indtil nu forgæves, da den har været udsolgt på webshoppen. Men da jeg kiggede idag, var den igen på lager lige her. Tænkte jeg ville komme med en lille servicemeddelelse :)

Jeg har haft en rigtig dejlig weekend med både overdådig fest i Blokhus og godt salg på bagagerumsmarkedet. Det blev pludselig mere aktuelt med min ønskecollage i forrige indlæg, end jeg havde turde håbe på, så nu skal jeg bare vælge det helt rette at bruge min fortjeneste på.
Jeg har lidt dårlig samvittighed overfor bloggen i øjeblikket, og såmænd også en række andre områder af mit liv såsom rengøring, hyggebagning, svare på veninders sms’er, sundhed og opkald til mormor. Men opstart på nyt job trækker tænder ud, og derfor må der rationeres med kræfterne. Jeg har dog gode sager på lager, fx. et par madindlæg, og de skal nok komme, så snart tiden er til det. Indtil da må I have tålmodighed med mig.

8 tanker om "Selected halskæde"

 1. Maiken

  God servicemeddelelse. :) Og hvor var det hyggeligt at se dig i dag. Har du set at skiltet har fundet en fin plads? (Tusind tak)

  Her er kræfterne også yderst rationeret, desværre, da arbejde, tandpine-ramt barn og kold lungebetændelse har suget alt ekstra energi. Jeg håber at du snart finder overskud igen.

  Svar
 2. Michelle

  Hej Ida,
  Jeg skulle “hilse” fra min kollega, som var på weekendtur til Hamborg. Jeg havde printet dine rejseguides ud til hende, og hun var meget begejstret for dem :)

  Svar

Skriv en kommentar