New heels

Jeg har vist flere gange beklaget mig over, at mine fødder og høje hæle bare ikke fungerer sammen. Mine fødder kan få de vildeste vabler, og i et job med mange timer på benene, er høje hæle bare ikke praktiske. Alligevel kunne jeg sommetider godt tænke mig, at kunne dresse lidt op med de helt rette sko, så nu vil jeg forsøge at give høje hæle en chance mere. Jeg har haft held til at opstøve en model fra Billi Bi’s sidste vinterkollektion, som jeg dengang sukkede over, men valgte fra af praktiske årsager. En chunky hæl, plateau og lidt snyd som visuelt får hælen til at syne højere, er alle mine sammensvorne i mit forsøg på at blive laber på høje hæle.

9 tanker om "New heels"

  1. Michelle

    De er også virkelig flotte – glæder mig til at se dem i aktion ;)
    Og så er jeg også bare en pade til høje hæle – jeg får altid vabler, det gør ondt i trædepuderne, og så snubler jeg gerne lidt – ikke så classy. Udover ovennævnte grunde så går jeg heller ikke så ofte i hæle, da min kæreste og jeg er lige høje – uden sko. Og jeg gider altså ikke gå ned i knæ for at kysse ham. Men min stil er nu meget til høje hæle, så jeg vil så småt til se om jeg ikke kan finde nogle få, gode par (som jeg så ikke har på når vi er på date, hehe) – og der er plateau et af kodeordene.

    Svar

Skriv en kommentar