Lørdag

Jeg havde en lørdag så god, at alle lørdage burde skæres efter samme skabelon. En gammel aftale blev endelig ført ud i livet, da Tenna, Malene og Ninna besøgte mig til frokost. Jeg havde lavet hokaidosuppe, og Århus pigerne medbragte det lækreste brød fra Emmerys. Snakken gik livligt om mode, børn, blogs, shopping, arbejde, fornøjelser og alt det andet, som veninder er de bedste i verden til at debattere. Selvom gæsterne selv skulle bidrage til måltidet, kom de alligevel med de skønneste værtindegaver af både smuk, praktisk og sød karakter.
Aftenen blev tilbragt i Malenes hyggelige stue, med pizzaer medbragt fra vores stamsted, benene oppe og lidt lørdagsmathed. Det siger nu også meget om et venskab, at man kan være stille sammen.

24 tanker om "Lørdag"

 1. Mille

  Stemningsfyldte og fine billeder! – hvor er det hyggeligt at I mødes på kryds og tværs og ikke kun her på det skrevne plan;) Jeg så også billederne hos Ninna og ser bare ud til I hyggede. fedt! Jeg tænkte om du måske vil dele din hokaidosuppe-opskrift, synes det lyder lækkert og passer perfekt til efteråret?:) kh mille

  Svar
  1. Ida

   Tak for opfordringen, jeg prøver at få lavet et indlæg i løbet af ugen (og få lavet en ny portion, så jeg kan få taget nogle billeder, det glemte jeg helt)

   Svar
 2. RUMLIGHED

  Åh ja, en opskrift på suppen kunne være rigtig godt, for den var så lækker!

  Og igen tak for sidst, det var simpelhen så hyggeligt og ikke mindst sjovt!

  Svar
 3. Fru Schou

  Det var alletiders lørdag Ida, det gør vi snart igen:-) men shit mand, jeg ser lige mavedellen nu!! Nå men i det mindste så har der (engang) ligget en baby derinde, så det er ikke min skyld at det er blevet slapt, altså maveskindet;-) ;-)

  Svar
  1. Ida

   Pjat med dig og dit maveskind, sådan ser vi da alle sammen ud, når vi sidder ned! Du ser skøn ud og er en evig kilde til inspiration.
   Og ja, det gør vi snart igen. Meget snart!

   Svar
 4. Snullemor

  Misundelse er en grim ting – men man skal da være et skarn hvis man ikke vil indrømme, at de billeder er misundelsesværdige ; ) …synes jeg i hvert fald!
  : )

  Svar
 5. Karina

  Åh det lyder som en dejlig lørdag. DET kan man bestemt lige klare, og ja det er sandt. Det siger meget om et venskab, når man også kan være stille:-)

  Svar

Skriv en kommentar