Efterårsønsker

Jeg er klart bedre til at købe ind til efterårssæsonen end i foråret, for farvepaletten og stilen passer bare bedre til mig. Dæmpede farver, lag på lag og vamsede, bløde kvaliteter op imod læder og tyk uld. I år er ingen undtagelse, og jeg finder fristelser alle vegne. Desværre kan pengepungen ikke helt følge med, så imorgen tager Malene og jeg på bagagerumsmarked for at sælge lidt ud af gemmerne. Hvis jeg kommer hjem med penge på lommen, skal de bruges på nogle af disse ting.

Sweatshirten fra Gina Tricot har tydelige Isabel Marant referencer, men til en brøkdel af prisen. Virkelig fin, og faktisk findes der også en nederdel i samme serie.
Jeg mangler en varm parkacoat til mine gårdvagter, men den skal være mere enkel end militærinspireret, så jeg har kig på denne fra Samsøe Samsøe.
Kraven fra Cos spottede jeg på en ekspedient i Carla F, hvor hun brugte den sammen med en simpel grå t-shirt. Så fint, og jeg vil gerne gøre hende kunsten efter.
Cardiganen er fra Libertine Libertine, som jeg mest kender fra Mads’ klædeskab, men denne fine jakke/cardigan må gerne hænge på mig hele vinteren over både kjoler og jeans.
Kjolen fra Ganni er meget langt fra den pasform, jeg normalt går i, men netop derfor kunne den være en kærkommen nyhed i mit klædeskab. Jeg har prøvet den i butikken i Århus, og følte mig mægtig piget i den.
Øreringen fra Line&Jo er en gammel kending, men jeg vil virkelig gerne have sådan en fjer dinglende fra hver øre.

13 tanker om "Efterårsønsker"

 1. Fru Schou

  Sikke en fin collage Ida, jeg er også helt vild med den krave fra Cos.
  Jeg har ikke noget godt program at anbefale på MAC desværre, jeg laver selv alle mine collager på vores PC i enten Corel eller Photoshop. Jeg ville ønsker der var et program til MAC a la Corel, da jeg ikke kan få mit photoshop over på Mac’en. Men måske der er andre der har et godt råd i den retning?!
  P.s. jeg glæder mig til om 14 dage:-)
  Pøj pøj med garagesalget.

  Svar
 2. Maiken

  Åh, ja. Der er mange efterårsfristelser. :)

  Var SÅ tæt på at købe den smukkeste perlepalliet krave i Berlin. Viste den til to af mine kolleger som himlede med øjnene da jeg berettede om at det var vildt smart og moderne med kraver. Drømmer altså stadig lidt om den, selvom jeg ikke ved om det ville falde mig naturligt at gå med den?

  Svar
  1. Ida

   Tsk tsk, tænk at de grinte af dig ;) Jeg har også haft min tvivl med de kraver, men hende i Carla F brugte den til en helt alm. grå t-shirt og det var tilpas afslappet til mig.

   Svar

Skriv en kommentar